Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω

Αρχείο Παίχτηκε από 15/12/2016 έως 05/01/2017
στο Άβατον
Κείμενο: Δημήτρης Φραγκιόγλου με τη συνεργασία των: Μαργαρίτα Γερογιάννη – Χριστίνα Παπαδάκη
Σκηνοθέτης: Δημήτρης Μακαλιάς
Ερμηνεύουν: Δημήτρης Φραγκιόγλου

Περιγραφή

«Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω» των Δημήτρη Φραγκιόγλου, Μαργαρίτας Γερογιάννη και Χριστίνας Παπαδάκη, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μακαλιά στο Θέατρο Άβατον από τις 15 Δεκεμβρίου και κάθε Πέμπτη, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Περισσότερα

Πρόκειται για έναν μονόλογο, γεμάτο χιούμορ, αυτοσαρκασμό και υπαρξιακό προβληματισμό στον οποίο πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Φραγκιόγλου ενώ την πρωτότυπη μουσική της παράστασης υπογράφει ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης.

Μετά τις παραστάσεις στο θέατρο Άβατον, οι «100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω» ταξιδεύουν στην Πάτρα και στο θέατρο Αct.

 

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο ήρωας της παράστασης (Δημήτρης Φραγκιόγλου) μετά από πολλά (ή μήπως λίγα;) χρόνια πορείας στο θέατρο αποφασίζει να κάνει μια παράσταση στην οποία θα ερμηνεύσει τους 100 ρόλους που δεν πρόλαβε ως τώρα. Όμως, μια σειρά από «αναπάντητα ερωτήματα»  που κατακλύζουν το μυαλό του, τον σαμποτάρουν. Με διάθεση αυτοσαρκασμού  και μέσα από  το «δράμα» ενός ηθοποιού  σε υπαρξιακό πανικό, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου ασχολείται με όλα τα ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έναν άντρα σε κρίση ηλικίας, και μιλάει επί της ουσίας για την αγωνία της αποδοχής και τον φόβο της απόρριψης σε μια κοινωνία που όλα έχουν γίνει «έξυπνα» και αψεγάδιαστα.

Στον καταιγιστικό αυτό μονόλογο η ζωή και το θέατρο μπερδεύονται, αναμετρούνται και κονταροχτυπιούνται. Το ποιος θα κερδίσει τελικά αυτή τη μάχη, είναι άλλη ιστορία...

 

Ταυτότητα Παράστασης
Κείμενο: Δημήτρης Φραγκιόγλου
με τη συνεργασία των: Μαργαρίτα Γερογιάννη – Χριστίνα Παπαδάκη
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μακαλιάς
Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
Επιμέλεια Κίνησης: Χριστίνα Παπαδάκη
Φωτογραφίες: Ελένη Κερολλάρι
Σχεδιασμός Αφίσας: Studio Ampersand
Παραγωγή: Τηλέμαχος Τσαρδάκας – θέατρο act || Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα ||2610272037 & 6936122263

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστώ πολύ το Θεατρομάνια για την διπλή πρόσκληση! Παρακολούθησα την παράσταση στις 05/01/2017.
    Ένας μονόλογος που μόνο αλήθειες έλεγε για την ανθρώπινη ύπαρξη. Δοσμένος με χιούμορ και με την εξαιρετική ερμηνεία του κυρίου Δημήτρη Φραγκιόγλου!
    Ήταν μια όμορφη παράσταση!!!!

  2. ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΡΑΓΚΙΟΓΛΟΥ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΓΕΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΟΝ 'ΜΟΝΟΛΟΓΟ' ΤΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!!