Η αποκάλυψη του Ιωάννη

Αρχείο Παίχτηκε από 19/11/2023 έως 17/12/2023
στο Μικρός Κεραμεικός
Ερμηνεύουν: Γιάννης Ρούσσος

Περιγραφή

Παρατείνεται ύστερα από τις sold out παραστάσεις η Stand Up Comedy «Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ» του Γιάννη Ρούσσου από την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 22:00 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Μαζεύει όλα τα αγαπημένα του κείμενα από την μέρα που ξεκίνησε το stand up (δεν θυμάται πότε ήταν αυτή η πρώτη μέρα γιατί είχε ένα τροχαίο που του προκάλεσε απώλεια μνήμης) αλλά δοκιμάζει και νέα αστεία. Μία ώρα πάνω στην σκηνή αλλά σε ένα σύμπαν όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν.
Σουρεαλισμός, περίεργες ιδέες, story telling, και σίγουρα όχι trailer ταινίας.

Περισσότερα

- Γιάννη πήγαινε πάρε 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά.
- Ναι μαμά. Δεν χρειάζεται να ξέρω άλλες πληροφορίες για τον κιμά, σωστά; Απλά το λέω στον κύριο και εκείνος απλά μου δίνει τον πολύ συγκεκριμένο κιμά που του ζήτησα, σωστά;
- Ναι.
- Γεια σας, 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά.
- Λάπα ή σπάλα;

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα...

Φωτογραφίες

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εξαιρετικός ο κ. Ρούσσος σε ένα stand up που προσφέρει άφθονο γέλιο. Η αλληλεπίδραση με το κοινό γίνεται με πολύ έξυπνο τρόπο, χωρίς την δημιουργία άβολων καταστάσεων. Κάθε παράσταση "ανοίγει" από διαφορετικό κωμικό, δίνοντας την ευκαιρία τόσο στο κοινό να γνωρίσει διαφορετικούς κωμικούς, όσο και στους κωμικούς να δοκιμάσουν τα κείμενα τους αλλά και να ζεστάνουν το κοινό.
    Στην συνέχεια ο Ιωάννης κάνει την Αποκάλυψη του μέσα από ιστορίες της ζωής του, δοσμένες με ευρηματικό χιούμορ, καλοδουλεμένες και άμεσες. Η διάρκεια είναι άκρως ικανοποιητική για Κυριακή βραδάκι! Προτείνεται οπωσδήποτε αν είσαι φαν του σταντ απ, αλλά και αν θες να περάσεις καλά το βράδυ σου, πριν από ακόμα μία μίζερη Δευτέρα.