Οιδίπους

Αρχείο Παίχτηκε από 02/06/2017 έως 02/06/2017
Διασκευή: Σίμος Τζίτζης
Σκηνοθέτης: Σίμος Τζίτζης
Ερμηνεύουν: Άλκηστη Καραγιάννη, Αναστασία Παπαλάμπρου, Άχμεντ Αμπντελαζίζ, Γιάννης Κοκκοράκης, Δέσποινα Δούφα, Λυδία Γιαννουσάκη, Πάνος Βαβάμης, Παντελής Γεωργόπουλος, Φραγκίσκος Παπαδάκης, Χρήστος Μαργώνης

Περιγραφή

Το καλλιτεχνικό σύνολο «Θέατρο Πλαστελίνης» παρουσιάζει την παράσταση ΟΙΔΙΠΟΥΣ την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 στις 21:00 στο Φουγάρο. Το καλλιτεχνικό σύνολο δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 με αφορμή το μάθημα της Θεατρικής Παραγωγής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Για δεύτερη χρονιά φέτος το Θέατρο Πλαστελίνης συνεχίζει το καλλιτεχνικό του εγχείρημα με το έργο ΟΙΔΙΠΟΥΣ, που βασίζεται στον μύθο του Οιδίποδα σε διασκευή και σκηνοθεσία του φοιτητή Σίμου Τζίτζη.

Περισσότερα

Η ιστορία του Οιδίποδα παρουσιάζεται μέσα από μια πιο σύγχρονη ματιά όπου ο παντοδύναμος Θεός ποδηγετεί και μεταχειρίζεται τους πολίτες μιας κοινωνίας. Μόνο που ο Θεός εμφανίζεται σαν μια πολυμορφική έννοια που πηγάζει από τις εξελίξεις της κάθε εποχής καθώς και τις εσωτερικές αξίες των ανθρώπων.

Βοηθός Σκηνοθέτη: Βιολέττα Παναγιωτίδη, Λήδα Δημακουλέα
Σκηνογραφία / Ενδυματολογία: Τίνα Στανωτά
Επιμέλεια μουσικής: Αγγελική Δαμιανίδου
Επιμέλεια φωτισμού: Λήδα Δημακουλέα
Επικοινωνία: Άχμεντ Αμπντελαζίζ, 6978916496, [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/theatroplastelinis/?fref=ts

Συνδιογράνωση ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων

Μια παράλληλη δράση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

 

 

 

 

Βίντεο