Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου & Χριστίνα Βούλγαρη - "Φεμί - Μαζί"

Αρχείο Παίχτηκε από 25/01/2023 έως 25/01/2023
στο Eliart
Διάρκεια: 75'

Περιγραφή

Η μία ζει στην Αθήνα, η άλλη στην Θεσσαλονίκη. Η μία φοράει μαύρα, η άλλη φοράει τα πάντα. Η μία είναι η Χριστίνα Βούλγαρη και η άλλη η Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου. Και ενώ έχουν πολλά που τους χωρίζουν, τις ενώνει η κωμωδία! Και το ότι και οι δύο έχουν ακούσει ότι δεν είναι αστείες.

Περισσότερα

Έτσι, λοιπόν, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις και τα τραύματα τους πάνω στη σκηνή σε μια και μοναδική παράσταση που δεν χάνεται με τίποτα! Ετοιμαστείτε να ακούσετε τα εσώψυχα τους με όλες τις ανατριχιαστικές (και αχρείαστες) λεπτομέρειες. Το τσάι, όπως και όσα θα μοιραστούν, σερβίρονται καυτά, χωρίς φόβο και δεύτερη σκέψη. Αλλά η Ηλέκτρα και η Χριστίνα δεν φοβούνται να εκτεθούν, γιατί είναι Φεμι-Μαζί!
Η Χριστίνα Βούλγαρη είναι πολύ κουλ μέχρι κάτι να πάει στραβά. Ασχολείται επαγγελματικά με το Stand Up comedy από το 2017 μπας και βρει τρόπο να εξαργυρώσει προσόντα και γνώσεις που μέχρι τώρα δεν της έχουν χρησιμέψει ποτέ. Δεν ξέρει να ντύνεται, δεν σκέφτεται πριν μιλήσει και όταν αγχώνεται μιλάει με στίχους. Είναι ιδρύτρια του Snap – Athens Queer Comedy Club, αρθρογράφος, copywriter, dj, διδάσκει κωμωδία και φοβάται να κόψει τα νύχια της γάτας της. Όνειρο της είναι να γράψει ένα βιβλίο με τίτλο “Ζήσε σαν μοναχή το πρωί και σαν πάρτυ άνιμαλ το βράδυ”, να φτιάξει την δική της θρησκεία και να γίνει Spiritual Leader.
Η Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου ξεκίνησε την κωμωδία το 2019 πιστεύοντας ότι θα αντικαθιστούσε την ψυχοθεραπεία. Ναι. Όχι. Χρειαζόταν να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία κανονική. Ωστόσο της άρεσε το stand up και είπε να το συνεχίσει. Της λείπει ενέργεια για ζωή και χαρά, αλλά σε όλες τις παραστάσεις βρίσκει ενέργεια να βάλει το σουτιέν της. Που είναι και αυτό κάτι. Την μέρα ασχολείται με το εμπόριο κοσμημάτων και φοβάται μην την αναγνωρίσει κανείς καθώς τα βράδια μιλάει σε αγνώστους σε παραστάσεις για τη σεξουαλική της ζωή. Μέχρι στιγμής δεν την έχει αναγνωρίσει κανείς ωστόσο.
Η παράσταση προσφέρει επίσης 5 δωρεάν εισιτήρια για άτομα με αναπηρίες και άνεργα άτομα . Παρακαλείσθε να κάνετε τηλεφωνική κράτηση ενώ η είσοδος θα εγκρίνεται με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας στο θέατρο.
Ο χώρος είναι προσβάσιμος με αμαξίδιο.

Φωτογραφίες