Και τα αγόρια κλαινε

Αρχείο Παίχτηκε από 13/02/2020 έως 19/03/2020
στο Μπέλλος
Διάρκεια: 80' χωρίς διάλειμμα
Κείμενο: Μιχάλης Παπαδόπουλος
Σκηνοθέτης: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Ερμηνεύουν: Γιώργης Κοντοπόδης

Περιγραφή

"Και τα αγόρια κλαινε" ...επιστρέφει για λίγες παραστάσεις !

Περισσότερα

Ο συγκλονιστικός μονόλογος του Μιχάλη Παπαδόπουλου,βασισμένος στη ζωή του serial killer John Wayne Gacy επιστρέφει για έξι μοναδικές παραστάσεις από την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου έως την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο θέατρο Μπέλλος.

Με αφορμή τη ζωή του John Gacy, ο συγγραφέας αναφέρεται στο θέμα του στιγματισμού και το πώς μπορεί αυτό να επηρεάσει έναν άνθρωπο, ξεκινώντας από την παιδική ηλικία του ήρωα φτάνοντας μέχρι και τον απαγχονισμό του, αφού πλέον ανακαλυφθησαν τα πειστήρια των στυγερων εγκλημάτων του.

ένα έργο - και όχι μία βιογραφία - για τα ανθρώπινα πάθη, την κατανόηση, την απόλυτη μοναξιά ενός μυαλού και τα επακόλουθα όλων αυτών.

Μία παράσταση σκηνοθετημένη με μαεστρία από τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο και τον Γιώργη κοντοπόδη στο ρόλο του serial killer.

Η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανήλικους

Φωτογραφίες

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Συγκλονιστική παράσταση και η ερμηνεία του κου Κοντοπόδη καθηλωτική!
  Η υπόθεση ιδιαίτερη, μας δίνετε η ευκαιρία να γνωρίσουμε τη διαδρομή ενός συνηθισμένου ανθρώπου σε απεχθέστατο αμετανόητο τέρας!
  Άριστη και ευρηματική η σκηνοθεσία, το σκηνικό λιτότατο αλλά επαρκές....
  Όλοι οι θεατές φύγαμε κατενθουσιασμένοι, και σίγουρα πιο σοφοί! Μια παράσταση που όλοι πρέπει να τη δουν και ιδιαίτερα οι νέοι και οι γονείς!
  Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές!
  Σπεύσατε...τέτοιες παραστάσεις σπανίζουν!