Ένα εξοχικό παρακαλώ

Αρχείο Παίχτηκε από 05/10/2016 έως 30/04/2017
στο Αθηνά
Διάρκεια: 120' (μαζί με το διάλειμμα)
Συγγραφέας: Γιώργος Φειδάς
Σκηνοθέτης: Βασίλης Θωμόπουλος
Ερμηνεύουν: Μάριος Αθανασίου, Μαριάννα Τουμασάτου, Κώστας Αποστολάκης, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνα Κομματά, Άρης Τσάπης και Σοφία Μανωλάκου

Περιγραφή

Εφτά χαρακτήρες βρίσκονται το ίδιο Σαββατοκύριακο στο ίδιο εξοχικό και διεκδικούν τον έρωτα την ευτυχία, μια βαλίτσα με τετρακόσια χιλιάρικα, μια μπότα Λουμπουτάν κι ένα σπίτι. Ποιος θα πάρει αυτό που θέλει, ποιος θα πάρει αυτό που του αξίζει και ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό; Ποιος έκανε τη ληστεία; Ποιος θα φύγει με τα λεφτά, ποιος με το σπίτι και ποιος με τον αληθινό έρωτα;

Περισσότερα

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν την πώληση ενός εξοχικού με μεγάλη προϊστορία, τα μέλη της οικογένειας ξαναενώνονται άθελα τους όταν σε όλους έρχεται η ίδια ιδέα: να αξιοποιήσουν το τελευταίο Σαββατοκύριακο ενός εξοχικού, γεμάτο παλιές ιστορίες κι αναμνήσεις από παλιές καλοκαιρινές διακοπές.

Μόνο που στην περιοχή έχει γίνει μια ανεξιχνίαστη ληστεία και στο σπίτι περιφέρονται διάφοροι γυμνοί άνθρωποι, ένας χαρτοφύλακας γεμάτος λεφτά, μια μπότα Λουμπουτάν και μάσκες από τα Τρία Γουρουνάκια, ακριβώς την ώρα που η εξαιρετικά συντηρητική αγοράστρια, καταφτάνει στο σπίτι…

Βοηθός σκηνοθέτη: ΝΑΤΑΣΣΑ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ
Σκηνικά: ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ - ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
Κοστούμια: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΙΤΗ
Φωτογραφίες: ΘΩΜΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
Παραγωγή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΟΣΟΥΛΗΣ

 

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία παράσταση, αξίζει να τη δεις για να περάσεις χαλαρά και να ξεχαστείς απο την καθημερινότητα. Το γέλιο απογειώθηκε στο δεύτερο μέρος με την άφιξη του Σπύρο Πούλη ο οποίος ήταν απίστευτα απολαυστικός και δεν το περίμενα. Στο κοινό υπήρχαν πολλά παιδιά, πράγμα που δεν μου άρεσε γιατί υπήρχαν αρκετά πρόστυχα υποννοούμενα, αλλά για αυτό ευθύνονται οι ίδιοι οι γονείς. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση!

  2. Πολύ καλή παράσταση! Άφθονο γέλιο! Οι ερμηνείες ήταν στην πλειοψηφία τους αξιόλογες! Μου άρεσε πάρα πολύ ο κ. Αθανασίου (δεν τον είχα ξαναδεί στο θέατρο). Η κα Τουμασάτου, ο κ. Πούλης και ο κ. Αποστολάκης ήταν εκπληκτικοί όπως πάντα! Πολύ καλή εντύπωση ου έδωσαν οι δύο νέοι ηθοποιοί κ. Τσάπης και κα Κομματά αν και η δεύτερη ίσως να ήταν λίγο υπερβολική κάποιες φορές (πιθανώς και λόγω ρόλου). Γενικά οι ατάκες ήταν αρκετά αστείες και η μουσική υπόκρουση πολύ ταιριαστή!! Είναι μία παράσταση που τη βλέπει κανείς πολύ ευχάριστα!!! Ευχαριστώ πολύ τη Θεατρομάνια για τις προσκλήσεις!!

  3. Πολύ καλή παράσταση με ωραία σκηνικά και ερμηνείες! Γελάσαμε αρκετά και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μια εποχή που δεν μας το επιτρέπει... Η ώρα πέρασε ευχάριστα και περάσαμε πραγματικά καλά! Ευχαριστούμε για την πρόσκληση!

  4. Καταρχήν να ευχαριστήσω τη Θεατρομάνια για τη διπλή πρόσκληση που μου παρείχε. Είδα την παράσταση στις 26/6. Ήταν μια ανάλαφρη ευχάριστη δίωρη κωμωδία που σου κρατούσε το ενδιαφέρον. Εξαιρετικοί όλοι οι ηθοποιοί.Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την κα. Κορινθίου. Δεν την έχω ξαναδεί για να έχω ορθή άποψη.. Ίσως έφταιγε ο ρόλος... Το μόνο πρόβλημα ήταν ο κλιματισμός του θεάτρου,που ήταν ανύπαρκτος.... Στην κυριολεξία λιώσαμε....Μέχρι και οι ηθοποιοί έσταζαν!!!Παρ'όλα αυτά και πάλι ευχαριστώ

  5. ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ!!! ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ..... ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ .....ΓΕΛΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΔΙΩΡΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗ .....ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΒΑΛΙΤΖΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! ΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ....... ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΗΟΤ" ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΑΘΗΝΑ"...... ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΡΟΦΗ........!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ....... ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!

  6. Καλημέρα, είδα την παράσταση και ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα ευχάριστα. Επιτέλους μια κωμωδία καταστάσεων όπως οι παλιές καλές θεατρικές παραστάσεις. Νομίζω ότι όλοι οι ηθοποιοί ήταν ιδανικοί στους ρόλους τους και είχαν μια καλή χημεία μεταξύ τους. Και επιτέλους, μια παράσταση ΜΕ ΣΚΗΝΙΚΑ!!! Δεν έχει σημασία που δεν άλλαζαν, ήταν σκηνικά και όχι 2-3 κιβώτια, 2-3 καρέκλες με μερικά νάυλον ριγμένα καταγής. Ευχαριστώ Θεατρομάνια και το θέατρο για την ευκαιρία που μου δώσατε.