Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος - 30 Χρόνια Κωμωδία + Tips

Αρχείο Παίχτηκε από 18/03/2022 έως 18/03/2022
στο Αυλαία
Διάρκεια: 120'
Κείμενο: Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος
Φωτισμοί: Λεωνίδας Φουντούλης
Ερμηνεύουν: Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος

Περιγραφή

Ο δημοφιλής κωμικός Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, είναι ο πρώτος που ξεκίνησε να κάνει Stand up Comedy πριν… 30 χρόνια και το γιορτάζει με μια απολαυστική  παράσταση με τον τίτλο "30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + Tips".

Περισσότερα

Μια παράσταση με τα BEST OF κείμενα του, αλλά και κείμενα που όλοι αγαπήσαμε όπως η "Αράχωβα" και το περίφημο "Τι έχεις αγάπη μου; Τίποτα."

Φυσικά δε λείπουν και οι σατιρικές πινελιές για  σύγχρονα θέματα που με το καυστικό του χιούμορ πάντα αναδεικνύει!

Μετά από το κυρίως δείπνο, έρχεται το επιδόρπιο, τα… tips! Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος θα μοιραστεί με τους θεατές διάφορα ευτράπελα που συνέβησαν σε αυτά τα 30 χρόνια και που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ μέχρι σήμερα. "Πώς αντί για παράσταση βρέθηκε στο… χειρουργείο." "Τι γύρευε στις ερημιές της Κρήτης;" "Τι γύρευε ένα κρεβάτι μέσα σε ουζερί;" "Πως βρέθηκε στην εξορία του Θεοδωράκη;" "Πως τον σταμάτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης;" "Το μυστικό της… Αστυπάλαιας" και άλλα πολλά, μετατρέποντας έτσι τη παράσταση σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ, όπου το χιούμορ εναλλάσσεται με την ιστορία, η ιστορία με τα καταιγιστικά αστεία και τα αστεία με την πραγματικότητα!!!

"Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος - 30 Χρόνια Κωμωδία + Tips" έρχεται για μια και μοναδική φορά, την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 21:00 στο Θέατρο Αυλαία.

Συντελεστές

Κείμενα - Καλλιτεχνική Επιμέλεια

Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος

Φώτα & Ήχος

Λεωνίδας Φουντούλης

Γραφιστικά

Dusty Creations

Επικοινωνία

Κωνσταντίνα Νότε

Παραγωγή

ΑΥΛΑΙΑ ΜΚΟ

Για τη διεξαγωγή της παράστασης εφαρμόζονται στον χώρο τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την

Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

Φωτογραφίες

Βίντεο