Κρουστών Χρησμός για τον Οιδίποδα

Αρχείο Παίχτηκε από 07/09/2020 έως 07/09/2020
στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού
Διάρκεια: 90'
Κείμενο: Νίκος Τουλιάτος(Ελεύθερη απόδοση κειμένου)
Συγγραφέας: Σοφοκλή
Σκηνοθέτης: Ειρήνη Καπελώνη
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Πολιτάκης
Μουσική σύνθεση: Νίκος Τουλιάτος
Ερμηνεύουν:

Θεατρική Ομάδα Ηχοποιοί: Γιάννης Ντάσιος (Οιδίποδας), Νίκος Τουλιάτος (Κρέοντας), Κωνσταντίνος Βάρελης (Τειρεσίας), Αλίκη Τσουκαλά (Ιοκάστη), Έλενα Πετροπούλου (Εξάγγελος), Ιωάννα Λαπέα (Άγγελος), Ιωάννα Κολονέλου (Βοσκός), Αλεξία Ξυγαλά (Κορυφαία Χορού)
Παίζουν μουσική:

Ομάδα Κρουστών ΗΧΟΔΡΑΣΗ: Simone Mongelli, Κυριακή Τσακιρίδου, Μαρία Παντελάκη, Μαριάνθη Ντάλλα, Σίσσυ Πιντέλα, Κωνσταντίνος Τσαμόπουλος, Νεφέλη Τουλιάτου, Θοδωρής Ψυχαλής

Στο πιάνο η Άννα Καρλάφτη

Περιγραφή

Η Κοινότητα Τέχνης Ηχοποιοί, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και τον ΟΠΑΝΔΑ παρουσιάζει στο Ανοιχτό Θέατρο του Κολωνού για μία μοναδική παράσταση το έργο «Κρουστών Χρησμός για τον Οιδίποδα» σε σκηνοθεσία Ειρήνης Καπελώνη και μουσική Νίκου Τουλιάτου. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:30.

Περισσότερα

Κοινότητα Τέχνης Ηχοποιοί

 

Ποιος είναι πραγματικά τυφλός;

Ποιος τελικά έχει κλείσει μάτια, αυτιά και νου;

Ο Νίκος Τουλιάτος, έχοντας μελετήσει την αρχαία ελληνική γραμματεία εμπνέεται από την ιστορία του Οιδίποδα και δημιουργεί ένα έργο, όπου τα κρουστά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, δίνοντας μία νέα οπτική στη δραματουργία.

Εμφανίζονται επί σκηνής οκταμελής θίασος από την Κοινότητα Τέχνης Ηχοποιοί και η Ομάδα Κρουστών Ηχόδραση.

Φωτογραφίες: Ράνια Παπαδοπούλου, Μάριος Τσουμάρης
Επικοινωνία: Ράνια Παπαδοπούλου
Παραγωγή: ΑΜΚΕ ΗΧΟΔΡΑΣΗ

Βρείτε μας στα social media:
site: https://ihopioi.wixsite.com/hxopoioi
facebook: https://www.facebook.com/koinotita.texnis.ihopoioi
instagram: https://www.instagram.com/koinotita_technis_ihopion/

Ο χώρος τηρεί όλες τις συστάσεις και λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε κατάλληλες και ελεγχόμενες συνθήκες ασφαλείας σε σχέση με τον COVID-19. Ακολουθεί σχολαστικά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και αποστάσεων, ώστε κανείς να μη διστάσει και στερηθεί το αγαθό της ψυχαγωγίας. Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές, το Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού  μπορεί να δεχθεί max. 495  άτομα και είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα 6955005859, 6940739441.

Φωτογραφίες