Λευκές νύχτες

Διάρκεια: 90' (χωρίς διάλειμμα)
Συγγραφέας: Φίοντορ Ντοστογιέφσκι
Απόδοση: Κωνσταντίνος Ασπιώτης
Σκηνοθέτης: Κωνσταντίνος Ασπιώτης
Σκηνογραφία: Ζωή Μολυβδά – Φαμέλη
Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη
Φωτισμοί: Ζωή Μολυβδά – Φαμέλη
Μουσική: Στάμος Σέμσης
Ερμηνεύουν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Περιγραφή

Η αριστοτεχνική νουβέλα του κορυφαίου Φ. Ντοστογιέφσκι, διασκευασμένη για το θέατρο, παρουσιάζεται στο θέατρο Μικρό Άνεσις

Περισσότερα

Η νουβέλα, σπουδή πάνω στην συν-ύπαρξη και το συναίσθημα, του κορυφαίου Ρώσου μυθιστοριογράφου ανεβαίνει στο θέατρο Μικρό Άνεσις, στις 12 Φεβρουαρίου.

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη πρωταγωνιστούν σε ένα έργο - εγκώμιο στη φιλία και την αγάπη, με φόντο τις ονειρικές Λευκές Νύχτες της Αγίας Πετρούπολης.

Πάνω από τα νερά του ποταμού Νέβα, σε μια προκυμαία, δύο μοναχικοί νέοι, θα ζήσουν μία ιστορία ενηλικίωσης! Άγνωστοι μεταξύ τους, συναντιούνται, γνωρίζονται και ανταλλάσσουν τα ανείπωτα ως τώρα μυστικά τους, τις αγωνίες και τα όνειρά τους.

Μια επαφή πολύτιμη, από αυτές που δεν προγραμματίζουμε - συμβαίνει σπάνια – και είναι αρκετή για να καθορίσει το υπόλοιπο της ζωής μας.

Το Πρωί που ακολουθεί τις Νύχτες, θα αναρωτηθούμε μαζί με τον συγγραφέα: «Μια ολόκληρη στιγμή απόλυτης ευτυχίας: είναι μήπως λίγο αυτό, έστω και για ολόκληρη τη ζωή ενός ανθρώπου;»

Βοηθός Σκηνοθέτη: Νατάσα Πετροπούλου

Φωτογραφίες / Trailer – Art work: Χρήστος Συμεωνίδης

Παραγωγή: People Presents / People Entertainment Group

Καλλιτεχνική επιμέλεια: ΜΥΘΩΔΙΑ

Προβολή - Επικοινωνία: Μαρκέλλα Καζαμία

Το Θέατρο «Άνεσις» αποτελεί χώρο αμιγούς λειτουργίας, όπου επιτρέπεται η προσέλευση μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους θεατές, καθώς και σε όσους έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Οι ανήλικοι κάτω των 12 ετών θα προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test.

Κατά την είσοδο των θεατών, θα ζητούνται τα απαραίτητα πιστοποιητικά, όπως αυτό ορίζεται βάσει πρωτοκόλλου. – Η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του θεάτρου.

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Μικρό Άνεσις

Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι
Τηλ: 210 7488881, 210 7488882

Εισιτήρια: 18 ευρώ κανονικό, 15 ευρώ μειωμένο (μαθητές, φοιτητές, πολύτεκνοι, εκπαιδευτικοί, συνταξιούχοι), 12 ευρώ (ανέργων, ΑΜΕΑ & ομαδικό άνω των 10 ατόμων)
Πληροφορίες: 210 7488881, 210 7488882
Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/festival/theater/lefkes-nychtes/

Πρεμιέρα: 12/02

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ 19:00
Π 20:00
Π
Σ 19:00
Κ 19:00