Με τραγούδι με κρασί παραμύθι θα ακουστεί

Ερμηνεύουν: Βιργινία Κοκκίνου
Τραγουδούν: Εμμανουήλ Παλιάκης Γιάννης Ανθόπουλος

Σχετικά

Καταφύγιο Φλαμπούρι, Πάρνηθα, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Μία φορά κι έναν καιρό ήταν ένας μικρός θεός... Ένας μικρός θεός που τριγυρνούσε στα βουνά, τραγουδούσε και ξεσήκωνε τον κόσμο... Ήταν σίγουρα όμως μια φορά κι έναν καιρό; Γιατί ο Διόνυσος μοιάζει να ανεβαίνει στην Πάρνηθα μέσα στο καλοκαίρι. Μέσα στο δάσος, κάτω από τη μαύρη πεύκη και τα έλατα, θα μας αγγίξει με τις ιστορίες του, θα μας μεθύσει με τα τραγούδια του και θα μας μιλήσει για ένα βασιλιά που αναζητούσε το πιο γλυκό κρασί. Κι από τα δάση τα πυκνά στου καταφυγίου τη δροσιά, θα μας περιμένει γλέντι τρανό. Νέι, κιθάρα, λίρα, μαντολίνο και κρουστά χορό θα στήσουν.

Μία γιορτή παραμυθιού και μουσικής, για να αποχαιρετήσει το Φλαμπούρι όλους τους φίλους που ετοιμάζονται για διακοπές.

Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά που είναι σε θέση να ακολουθήσουν την πεζοπορική βόλτα για περίπου ~45’ μέχρι το σημείο της αφήγησης και ~30’ μετά μέχρι το καταφύγιο (ανηφορική διαδρομή) μέσα από μονοπάτια. Επίσης να μπορούν να παρακολουθήσουν την αφήγηση ήσυχα, χωρίς να ενοχλούν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, στην όμορφη ατμόσφαιρα της αφήγησης μέσα στο δάσος. Η θερμοκρασία στο βουνό είναι πάντα πιο χαμηλή, μην ξεχάσετε να φέρετε και κάτι ζεστό για να είστε άνετα! Απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής που θα βρείτε στον σύνδεσμο της εκδήλωσης.

Αφήγηση παραμυθιών και μουσική βραδιά για μεγάλους και μεγάλα παιδιά στην Πάρνηθα

Για κάθε άτομο (ενήλικα ή παιδί), πρέπει να συμπληρώσετε ξεχωριστή φόρμα συμμετοχής.

Ξεκινώντας από το καταφύγιο Φλαμπούρι, μέσα από μια πολύ όμορφη διαδρομή στο δάσος, θα καταλήξουμε στο σημείο όπου θα απολαύσουμε την αφήγηση παραμυθιών. Στη συνέχεια επιστρέφοντας από διαφορετική διαδρομή, θα γυρίσουμε και πάλι στο καταφύγιο Φλαμπούρι όπου θα μας περιμένει ένα ζωντανό γλέντι με νέι, κιθάρα, λίρα, μαντολίνο και κρουστά.
Ομάδα Παραμυθοκαμώματα

Κατάθεση του ποσού συμμετοχής (15€ ή 12€ παιδικό) στη Eurobank:
Αρ. λογαριασμού 00260236350101313640,
IBAN: GR2602602360000350101313640.
Όνομα δικαιούχου: Ιωάννης Λυκίδης.
Αποστολή της απόδειξης κατάθεσης στο [email protected] για επιβεβαίωση συμμετοχής.

Ώρα συνάντησης στο καταφύγιο Φλαμπούρι 17:30'
Ώρα εκκίνησης πεζοπορικής βόλτας από το Φλαμπούρι 18:00'
Διάρκεια πεζοπορικής βόλτας ~1:30' ώρα.
Διάρκεια αφήγησης ~1:00' ώρα.
Ώρα επιστροφής ~20:30'
Με την άφιξη σας στο καταφύγιο, θα πρέπει να κάνετε τσεκ το όνομα σας στη λίστα συμμετοχών και να προμηθευτείτε το κουπόνι συμμετοχής!

Εισιτήρια: 15€/άτομο, 12€/παιδιά (αφήγηση, 2 σουβλάκια με κρασί και μουσική βραδιά)


Βίντεο