0

Μόγλης - Το Βιβλίο της Ζούγκλας

από 02/06 έως 28/07
Κείμενο: Νίκος Λημνιός
Σκηνοθέτης: Νίκος Λημνιός
Σκηνογραφία: W.T.F -ACT
Κοστούμια: Στεφέλενα Κόνιαρη
Μουσική: Κωνσταντίνος Τζηλίνης(επιμέλεια)
Χορογραφία: Μίκα Στεφανάκη
Ερμηνεύουν: Θοδωρής Κατσαρός, Νάντια Αντωνίου, Εύα Τσαμασιώτη, Νίκος Λημνιός

Περιγραφή

Το γνωστό σε όλους παραμύθι, Μόγλης - Το Βιβλίο της Ζούγκλας, ζωντανεύει κάθε Τετάρτη στις 18:30, στον μαγικό κήπο του Θεάτρου Χυτήριο στο Γκάζι, ο οποίος μεταμορφώνεται σε μία υπέροχη ζούγκλα για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους σε ένα καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, τραγούδι και χορό!

Περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 - ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

στον κήπο του Θεάτρου Χυτήριο στο Γκάζι!

Οι εταιρίες παραγωγής “L&S”, “W.T.F-ACT” και ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣεπιστρέφουν και παρουσιάζουν, στην αυλή του Χυτηρίου τρεις παιδικές διαδραστικές παραστάσεις.

Μικροί και μεγάλοι, το παιδικό θέατρο που τόσο αγαπήσατε, φέτος το καλοκαίρι ξανά ζωντανεύει στην Αθήνα,

κάθε ΔευτέραΤετάρτη και Παρασκευή στις 18:30, σε ανοιχτό χώρο, και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της δημόσια υγείας,

στον κήπο του Θεάτρου Χυτήριο έρχονται… "Ο Μάγος του Οζ", ο "Μόγλης - το βιβλίο της ζούγκλας" και "Η Κοκκινοσκουφίτσα & τα ζώα του δάσους".

Η πιο καλοκαιρινή διαδραστική παιδική παράσταση, παρουσιάζεται ξανά, στον ανοιχτό κήπο του Χυτηρίου στο Γκάζι!

Το γνωστό σε όλους παραμύθι, Μόγλης - Το Βιβλίο της Ζούγκλας, ζωντανεύει κάθε Τετάρτη στις 18:30, στον μαγικό κήπο του Θεάτρου Χυτήριο στο Γκάζι, ο οποίος μεταμορφώνεται σε μία υπέροχη ζούγκλα για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους σε ένα καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, τραγούδι και χορό!

Στη μυστηριώδη ζούγκλα της μακρινής Ινδίας ζει ένα μικρό αγόρι που το λένε Μόγλη, μαζί με τον μαύρο πάνθηρα Μπακίρα και την αρκούδα Μπαλού, θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τον κακό τίγρη Σερ Καν και τον πελώριο πύθωνα Κίσσα;
Οι περιπέτειες δεν σταματούν ποτέ για τον μικρό Μόγλη, που με τη βοήθεια των παιδιών, θα ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο της ζούγκλας, θα γνωρίσουν όλα τα ζώα, και με πολλά παιχνίδια μικροί και μεγάλοι θεατές συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, βοηθώντας τον αγαπημένο τους ήρωα να κερδίσει την αληθινή φιλία και την αγάπη.

Η παιδική παράσταση «Μόγλης - Το Βιβλίο της Ζούγκλας» είναι μια συμπαραγωγή των εταιρειών L&S” καιW.T.F – ACT”.

Βοηθός Σκηνοθέτη: Θοδωρής Κατσαρός

* Όλες οι παραστάσεις απευθύνονται σε ηλικίες 2-9 ετών.

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

* Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για την συλλογική υγεία και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων της πολιτείας, τηρώντας τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση και δέσμευση θέσεων, σε κάθε περίπτωση, για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Χυτήριο

από 02/06 έως 28/07
Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός
Τηλ: 2103412313, 6951787821 Website: www.chytirio.gr/

Εισιτήρια: 10€ γενική είσοδος, 6€ μειωμένο (άνεργοι, ΑΜΕΑ)
Πληροφορίες: 6980 79 84 69
Προπώληση: www.viva.gr/tickets/theater/theatro-hytirio-proaulio/paidiki-skini/

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ 18:30
Π
Π
Σ
Κ