1684

Ο παπουτσωμένος γάτος

Αρχείο Παίχτηκε από 14/12/2019 έως 29/12/2019
στο Anima vita

Περιγραφή

Η υποκίνηση αυτών των πέντε μικρών λέξεων μας μεταφέρει σε ένα μαγικό σύμπαν…

Δια μέσω του παραμυθιού δημιουργείται ένας μεταβατικός χώρος που δεν είναι ακριβώς προϊόν μοναχά της φαντασίας του παιδιού αλλά ούτε και αποκλειστικά προϊόν της πραγματικότητας.

Περισσότερα

Είναι ένας χώρος  στο οποίο μπορεί να λάβει χώρα ο συναισθηματικός πειραματισμός χωρίς την απειλή των κυρώσεων για τα αρνητικά σενάρια, ούτε και της κοροϊδίας για τα ευφάνταστα.

Το παιδί μπορεί να είναι και να κάνει ό, τι θέλει μέσα σε ένα παραμύθι, αλλά, το κυριότερο, να συνδεθεί και να «παίξει» με τον αφηγητή του.

Φωτογραφίες

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταρχήν συγχαρητήρια στη θέατρομανια που βρίσκει πολύ ωραίες παραστάσεις και μας στελνει!! Σας ευχαριστούμε πολύ!! Κατά δεύτερον θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα στο Anima vita για τον χώρο με το που μπαίνεις αισθάνεσαι ηρεμια, για τους ανθρώπους με την ευγένεια, την μόρφωση και την οργάνωση τους και τέλος ένα μεγάλο μεγάλο μπράβο στις δύο ηθοποιούς που έκαναν την παράσταση. Ήταν από τις καλύτερες παιδικές παραστάσεις που έχω παρακολουθήσει με ευστοχία και ουσία. Τα παιδιά μου πήραν το μήνυμα που έπρεπε. Οι ηθοποιοι είναι και παιδοθεατρολογοι. Μπράβο τους υπέροχες ηθοποιοί.!! Μπράβο στους άνθρωπους του Anima vita που έφτιαξαν έναν τέτοιο χώρο στον Πειραιά μας!!!! Ευχαριστούμε!