Ο θησαυρός του μάγου

Αρχείο Παίχτηκε από 03/03/2018 έως 19/05/2018
στο Εργοτάξιον
Διάρκεια: 70'

Περιγραφή

Ένα θέαμα που καλλιεργεί τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την ομαδικότητα των παιδιών μέσα από μαγικά νούμερα, παιχνίδια και άφθονο γέλιο!!! Μία κωμική και διαδραστική παράσταση απ’ την οποία δεν λείπουν τραπέζια που πετάνε, λουλούδια, που εμφανίζονται, αλλά και η αναπαράσταση μιας πραγματικής χιονοθύελλας, που θα σε κάνει να πεις «Άμπρα Κατάμπρα».

Περισσότερα

Πού έχει κρύψει ο μεγάλος μάγος Μέρλιν τον μυθικό θησαυρό του?

Ποιος από εσάς μπορεί να βρει όλα τα κομμάτια του χαμένου χάρτη, που θα μας οδηγήσει στο μαγικό δωμάτιο του κάστρου?

Ποιος είναι αυτός που μπορεί να γίνει βοηθός του μάγου Funtastico και να περάσει όλες τις μαγικές δοκιμασίες?

ΜΟΝΟ ΕΣΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!! Τα παιδιά μαζί με τον μάγο Funtastico είναι οι πρωταγωνιστές της παράστασης: «O Μάγος του Άι Βασίλη» όπου τα παιδιά, αφού ντυθούν με μαγικά ρούχα και κρατήσουν μαγικά ραβδιά, συμμετέχουν άμεσα στα μαγικά του μάγου και αφού συγκεντρώσουν όλα τα μαγικά στοιχεία καταφέρνουν να εμφανίσουν ζωάκια φτιαγμένα από μπαλόνι, καραμέλες, παιχνίδια καθώς και ό,τι μπορεί να φανταστεί το μυαλό ενός παιδιού!!!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν θέλεις μια άκρως διαδραστική παράσταση και να κρατήσει το ενδιαφερον των παιδιών αμείωτο αξίζει. Χωρίς κάποιο δίδαγμα, ωστόσο τα παιδιά μου το καταχάρηκαν και ο μάγος είναι τόσο φιλικός που τα παιδιά μου ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή.