Πηνελόπη Δέλτα - Ίωνας Δραγούμης: Τελευταία συνάντηση

Αρχείο Παίχτηκε από 26/01/2019 έως 21/04/2019
στο Olvio
Διάρκεια: 90'
Συγγραφέας: Μαρία Παπαδήμα
Σκηνοθέτης: Ειρήνη Ευαγγελάτου
Σκηνογραφία: Χριστίνα Οικονόμου
Κοστούμια: Χριστίνα Οικονόμου
Φωτισμοί: Γιώργος Φωτόπουλος
Μουσική: Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος

Περιγραφή

Στο θέατρο Olvio, η Δήμητρα Παπαδήμα θα υποδυθεί την Πηνελόπη Δέλτα στο θεατρικό έργο της Μαρίας Παπαδήμα «Πηνελόπη Δέλτα – Ίωνας Δραγούμης : Τελευταία Συνάντηση».

Στο ρόλο του Ίωνα Δραγούμη, ο Μάνος Κωστής.

Περισσότερα

Δύο «ολάκερα» πρόσωπα, δύο διχασμένες προσωπικότητες, μία πατρίδα, ένας ακέραιος έρωτας. Μια τελευταία προσπάθεια να καταλάβουν αν τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν έρθει διαφορετικά απ' ότι ήρθαν. Η Π. Δέλτα συναντά τον Ί. Δραγούμη στο σταθμό του τραίνου. Αμφιβολίες που ζητούν εξηγήσεις, δικαιολογίες… μια προσπάθεια να κλείσει η εκκρεμότητα… Κάποιες φορές το ΠΡΕΠΕΙ του καθήκοντος είναι δυνατότερο κι απ’ την ΑΓΑΠΗ. Σωστό ή λάθος; Ποιος το ξέρει…;

Eπιμέλεια της παράστασης ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.
Κατασκευή ΣκηνικούΠαναγιώτης Μανίκας
Μουσική Παραγωγή-mixi mastering: Χρήστος Μπάκης

Φωτογραφίες

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστώ πάρα πολύ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ για την ευκαιρία που μας δώσατε να απολαύσουμε αυτή την εξαιρετική, συγκλονιστική παράσταση με σεβασμό στην ιστορία, χωρίς υπερβολές και ανακρίβειες! Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας πάνω από την Δ. Παπαδήμα και τον Μ. Κωστή, ήταν κι οι δύο εκπληκτικοί! Και η τέλεια η σκηνοθεσία, τα σκηνικά, τα ρούχα εποχής σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές.. Μην το χάσετε!
    Παναγιώτα Γεωργίου