Ρεβεγιόν στο Άλσος!

Αρχείο Παίχτηκε από 31/12/2018 έως 31/12/2018
στο Το άλσος
Σκηνογραφία: Μανώλης Παντελιδάκης, Ρωμανός Σαββόπουλος
Φωτισμοί: Μαρία Αθανασοπούλου
Παίζουν μουσική: Συμμετέχει η ομάδα Athens lindy hop: Νεοκλής Νεοφυτίδης(πιάνο/ενορχηστρώσεις), Απόστολος Καλτσάς(μπάσο), Θοδωρής Χριστοδούλου(ντραμς), Δημήτρης Σίμος(σαξόφωνο/κλαρινέτο), Κωνσταντίνος Κεφαλάς(τρομπέτα)

και οι: Γιώτης Κιουρτσόγλου(μπάσο), Στάθης Άννινος(πλήκτρα)

Περιγραφή

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον Δώρο Δημοσθένους. Μαζί του η Λένα Κιτσοπούλου

Και φυσικά με τον Διονύση Σαββόπουλο.

Συμμετέχει η ομάδα: Athens lindy hop

Περισσότερα

«Πρωτοχρονιές του ραδιοφώνου/πως θα τις γιόρταζες εσύ/τώρα που έχεις το κλειδί;» τραγουδά ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Ας αντιστρέψουμε το ερώτημα. Πώς θα γιορτάσει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο ίδιος τώρα που έχει το κλειδί του ανακαινισμένου «Άλσους»; Μ' ένα πάρτυ σίγουρα.

Ένα πάρτυ που θα έχει τη σφραγίδα του, τη μελωδική νοσταλγία του παλιού ραδιοφώνου, χορευτική διάθεση, φλερτ, ατμόσφαιρα και συνοδοιπόρο αυτής της βραδιάς όπως ο χρόνος θα φεύγει κι ο χρόνος θα έρχεται (as time goes by..) τον Δώρο Δημοσθένους με την σπουδαία φωνή, το λαμπερό σκηνικό μπρίο και ένα αστραφτερό, εορταστικό ρεπερτόριο που θα σε κάνει να τολμήσεις να σηκωθείς απ΄την καρέκλα με εκείνο το σούπερ ροκ ΄ν ρολ του Έλβις, να ανταλλάξεις ένα φιλί με ένα τραγούδι του Φρανκ Σινάτρα, με μελωδίες και τραγούδια από τον κινηματογράφο.

Κι έτσι όπως η ατμόσφαιρα θα είναι όσο πρέπει φαντασμαγορική, «κινηματογραφική» και… Love will be in the air θα έρθουν κι οι άλλες γιορτινές εκπλήξεις.

Διότι μια ιδανική  παραμονή Πρωτοχρονιάς δεν μπορεί παρά να έχει μία... femme fatale. Η Λένα Κιτσοπούλου είναι μία κατεξοχήν τέτοια γυναίκα που θα έρθει για να τραγουδήσει, να πει ιστορίες και να παίξει όπως πάντα ανατρεπτικά με την εικόνα της.

Και σ΄αυτή την μουσική γκάμα της αστραφτερής γιορτής στο «Άλσος» θα φτάσουν στην ώρα τους και οι Athens lindy hop με τις σουίνγκ μουσικές και χορογραφίες τους να σε παρασύρουν και να μάθεις επιτέλους αυτές τις γοητευτικές χορευτικές στροφές (swing babyswing).

Και θα έχει κι άλλα κι άλλα… και φυσικά, τον ίδιο τον Σαββόπουλο με τα εκρηκτικά τραγούδια του επί σκηνής κάτω απ΄το χριστουγεννιάτικο δέντρο όπου ο κόσμος του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν στριφογυρίζει λαμπερός.

Ηχος: Σάκης Γκίκας(Θράσος Αμπατζής)
Εικαστικό αφίσας: Αλέξης Κυριτσόπουλος
Γραφίστας: Αντώνης Γλυκός
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: WELL ART LIVE

Φωτογραφίες