Scarmface

από 28/01 έως 08/04
Διάρκεια: 80’
Κείμενο: Johnny O
Σκηνοθέτης: Johnny O
Σκηνογραφία: Αντώνης Νομικός
Κοστούμια: Αντώνης Νομικός
Φωτισμοί: Χρήστος Αντωνακόπουλος
Μουσική: Johnny O (επιμέλεια)
Κίνηση: Ιωάννα Καμπυλαυκά
Ερμηνεύουν:

Διανομή
Toni Cazzo: Johnny O
Pippo / Εκτελεστής: Γιώργος Ντούσης
Giuseppe: Αλέξης Βιδαλάκης
Betty: Μαρία Μπαλούτσου
Μπάτσος / Μπράβος / Lucchese : Βασίλης Καζής
Μάνα Toni: Εύη Κολιούλη
Αδερφή Toni: Χριστίνα Δενδρινού

Περιγραφή

Η κλασική, αγαπημένη κινηματογραφική ιστορία, σε μία ξεχωριστή θεατρική έμπνευση από την ομάδα Splish Splash του Johnny O.

Περισσότερα

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ TOY LOVE VAN ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις για το SCARMFACE στο θέατρο Olvio, με τα έσοδα του Σαββάτου 11 Μαρτίου να διατίθενται για την ενίσχυση των σκοπών της ομάδας εθελοντών The Love Van.

 

THE LOVE VAN – Λίγα λόγια

Το Love Van είναι μια ομάδα εθελοντών που δημιουργήθηκε από τον Λευτέρη Παρασκευά το 2019.  Στόχος της ομάδας είναι η αρωγή και η ενίσχυση των ευπαθών πολιτών. Σύμφωνα με τον δημιουργό της ομάδας «Σκοπός του Love Van τότε ήταν να γίνει ένα κινητό μαγειρείο. Η κατάληξη είναι το van αυτή τη στιγμή να βοηθάει ευπαθείς ομάδες. Μεταφέρει ρούχα και ό,τι χρειάζεται ένας άνθρωπος για να επιβιώσει. Μπορεί επίσης να βοηθήσει σε καθαρισμούς, σε ένα θέμα που αφορά κάποιο ζώο και γενικότερα στο περιβάλλον». 

Σήμερα το The Love Van μαγειρεύει μια φορά την εβδομάδα ζεστό φαγητό (γύρω στις 200 μερίδες) και μοιράζει στους ευπαθείς συνανθρώπους μας. Επίσης συμμετέχει στην ενίσχυση ανθρωπιστικής βοήθειας σε κρίσιμες καταστάσεις όπως: πολέμους, πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες μαγειρεύοντας φαγητό για τους ευπαθείς αλλά και για τους εθελοντές πυροσβέστες, γιατρούς κλπ. 

Συνδετικός κρίκος των ομάδων, η ηθοποιός της παράστασης Scarmface και μέλος του The Love Van Χριστίνα Δενδρινού, που έφερε σε επαφή τη θεατρική ομάδα Splish Splash (Splish Splash theater group pantomime and more) με τους εθελοντές του The Love Van,  μιας  και οι τελευταίοι παρακολούθησαν την παράσταση ScarMface και ενθουσιάστηκαν. Οι ηθοποιοί της παράστασης Scarmface αποφάσισαν σε συνεργασία με το θέατρο Olvio να διαθέσουν το 50% των εσόδων της παράστασης της 11/3/2023 για την ενίσχυση του εθελοντικού έργου του The Love Van. 

Ν. Υόρκη, 1932. Ποτοαπαγόρευση…
Εποχή όπου το οργανωμένο έγκλημα και η δράση της Μαφίας είναι παγκοσμίως ξακουστή. Ο Toni Cazzo, ένας νεαρός Σικελός, με τις ευλογίες της μητέρας του θα μπλεχτεί στα πλοκάμια της Μαφίας, με μόνο σκοπό να γίνει αρχηγός της. Η αλαζονεία του και ένα.. σημάδι.. αρκεί να φέρει την καταστροφή. Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών αρχίζει…
Ο Johnny O, εμπνευσμένος από τη χρυσή εποχή του βωβού κινηματογράφου και την πρωτότυπη ταινία «Ο Σημαδεμένος» του 1932, παρουσιάζει μια σατυρική παντομιμική παράσταση, με πρωτότυπο σενάριο, δίνοντας έμφαση στη σωματική κίνηση, την έκφραση και λιγότερο στο λόγο. Πρωτότυπα δισδιάστατα σκηνικά, κοστούμια και μουσική εποχής, αναπαριστούν μοναδικά τη συγκλονιστική κινηματογραφική ιστορία που όλοι αγαπήσαμε, σε μια καταιγιστική θεατρική εμπειρία.
Μακιγιάζ: Αντώνης Νομικός
Βίντεο: Παναγιώτα Καντιάνη

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Olvio

από 28/01 έως 08/04
Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός Τ.Κ. 118 55
Τηλ: 210 3414118, 6973247721 Email: [email protected] Website: www.olviotheater.gr/

Εισιτήρια: από 13 ευρώ στο VIVA.gr
Πληροφορίες: 210 3414118, 6973247721
Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/scarmface/?

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ 21:15
Κ