Se7en Sins

Αρχείο Παίχτηκε από 21/10/2017 έως 03/03/2018
στο
Διάρκεια: 120' με διάλειμμα
Σκηνοθέτης: Ηλίας Αλεξάνδρου
Σκηνογραφία: Τζώρτζια Χόνδρου
Κοστούμια: Κωνσταντίνος Μητροβγένης
Φωτισμοί: Ηλίας Αλεξάνδρου
Μουσική: "se7en sins"
Χορογραφία: Constantinos
Ερμηνεύουν: Μαριάνα Παναγιωτονάκου, Ηλίας Αλεξάνδρου, Φαίη Βάκρινου, Γιάννος Τριανταφύλλου, Ελισάβετ Γιαννακού, Μαρία Ελευθεριάδη, Δημήτρης Πάσιος
Παίζουν μουσική: Γιάννος Τριανταφύλλου (Πιάνο) Δημήτρης Πάσιος (Κιθάρα-Πιάνο)

Περιγραφή

Φέτος το El Convent Del Arte έχει την τιμή να φιλοξενεί στη σκηνή του κάθε Σάββατο τον ... Εωσφόρο αυτοπροσώπως, μαζί με έξι ακόμα λαμπρούς ηθοποιούς, σε μια σύγχρονη, 'αμαρτωλή' επιθεώρηση, σε σκηνοθεσία του Ηλία Αλεξάνδρου.

Περισσότερα

Το "Se7en Sins" είναι μια παράσταση που έρχεται να ξορκίσει το κακό και να μας αποδείξει ότι η αμαρτία συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Όπως ακριβώς ένα αγκάθι μπορεί να κρύβεται στο ομορφότερο λουλούδι, έτσι και ο βελζεβούλης μπορεί να κρυφτεί εκεί που δεν φαντάζεστε... Μέσα σε ένα αυγό, σε ένα νυφικό κεντημένο με κρύσταλλα Swarovski, στο μάθημα της βιολογίας,  στον φούρνο της κουζίνας, στο χέρι ενός ευγενικού ανθρώπου, ακόμα και μέσα σε μια μονή αφιερωμένη στον Θεό!

Όσο για τον ίδιο τον ακατανόμαστο, τον Lucifer, είναι ένας άνδρας παρεξηγημένος, ένας άνδρας σαν όλους τους άλλους, που αναγκάζεται να κάνει ψυχανάλυση για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του. Να φανταστείτε ότι δεν μπορεί ούτε κι αυτός να τα βγάλει πέρα, όταν έρχεται αντιμέτωπος με μία γυναίκα...

Οι συντελεστές της παράστασης υπόσχονται ότι θα μας εξομολογηθούν όλες τις αμαρτίες τους και θα πουν κι ένα τραγούδι - και δύο, και τρία! Θα κάνουν τα πάντα για να μας διασκεδάσουν, όμως δεν πρόκειται να μετανοήσουν ποτέ!

Βοηθός σκηνοθέτη: Φαίη Βάκρινου
Πρωτότυπα κείμενα: Δημήτρης Οικονόμου
Make-up artist: GiGi K
Styling: Μαριάνα Παναγιωτονάκου
Φωτογραφία: Δήμητρα Χατζηαδάμ http://www.facebook.com/dimitra.hatziadam.photography
Δημιουργικό: BaaS
Επικοινωνία/Δημόσιες Σχέσεις: Σταυρούλα (Τζέσικα) Σουκαρά
Παραγωγή: stArt productions

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:15 για ποτό και φαγητό


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συνήθως δεν κάνω σχόλια για μια παράσταση. Αλλά θα πω απλά το εξής. Βλέπω 5 με 6 παραστάσεις τον χρόνο και δόξα τον Θεό έχω δει αρκετές στην ζωή μου.. Απαράδεκτο σενάριο κ πολύ κακή ερμηνεία από τους περισσότερους ηθοποιούς. Κάκος ήχος όπου κάποιες φορές υπήρχε backvoice track κάποιες όχι. Ο ηθοποιός με την κιθάρα καλά θα έκανε έστω να κουρδιζε την κατά τα άλλα εξαιρετική κιθάρα του taylor μάλλον 614 πριν ξεκινήσει.Χωρις καθολου έμπνευση οι διάλογοι,χωρίς σύνδεση οι εικόνες των ηθοποιών.Ας έβαζαν props και ας έπαιζαν σαν ερασιτεχνική ομάδα αν δεν μπορούσαν να αποδώσουν το έργο.Ο floor manager του έργου - σκηνοθέτης ανύπαρκτος για να βοηθήσει αυτό το πολύ αδύναμο σενάριο ( ανάθεμα μου φαινότανε καλή ιδέα και ήθελα να το δω). Μετά το τέλος του έργου ούτε τα μουσικά όργανα δεν κλείσανε με αποτέλεσμα τα electrovoice ηχεία παρά την ποιότητά τους να βουιζουν. Μέτριο με τουπε Σέρβις κ κακή τιμολογιακή πολιτική για ένα έργο τέτοιας ποιότητας . Λυπάμαι πραγματικά.. Μισείτε κάποιον; Εξαιρετικό δώρο!