Σοφία Κουρτίδου - Stand up comedy

Αρχείο Παίχτηκε από 02/09/2021 έως 16/09/2021
Διάρκεια: 120’
Ερμηνεύουν: Σοφία Κουρτίδου

Σχετικά

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Φρούριο στα Τρίκαλα
Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στον κήπο του Block 33 στην Θεσσαλονίκη
Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη
Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Κάστρου Καβάλας
Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού - Lunar Space

Η Σοφία Κουρτίδου είναι «Εξών Φρεξών» και μας καλωσορίζει στον πλανήτη της. Έναν φανταστικό κόσμο, όπου όλα τα απίθανα είναι… πιθανά. Σε αυτό τον κόσμο, ο βήχας γίνεται μελωδία, το αντισηπτικό είναι μουσικό όργανο και μια φωνή μετατρέπεται ζωντανά σε ολόκληρη ορχήστρα.

Εδώ, τα πάντα είναι διαφορετικά. Μέχρι και ο Michael Jackson τραγουδάει σε παραδοσιακό πανηγύρι, ενώ η Shakira στήνει πάγκο στη λαϊκή. Μια «φανταστική» μπάντα, οι Αφανείς, παίρνουν ζωή μέσα απ’ τη φωνή και τη φαντασία της Σοφίας Κουρτίδου, δημιουργώντας έναν εξωπραγματικό πλανήτη που δεν υπάρχει!

Ένα εξωφρενικό one woman show. Μια συναυλία χωρίς μουσικά όργανα, όπου με live looping και ζωντανά εφέ η Σοφία δημιουργεί ολοκληρωμένα μουσικά σύνολα, ηχογραφώντας ζωντανά τη φωνή της, ήχους και ό,τι ταιριάζει στον κόσμο της.

Είναι stand up comedy; Είναι μουσική παράσταση; Είναι ό,τι πρέπει ή ό,τι να 'ναι; Σίγουρα είναι κάτι που δεν έχεις ξαναδεί! Με ονειρική ατμόσφαιρα, αυτοσχεδιασμό και εκρηκτικά συναισθήματα. Όλα αυτά βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι η ελληνίδα μάνα θα την αφήσει ήσυχη χωρίς παρεμβάσεις…

Εταιρία παραγωγής: HAH! Comedy

https://www.hahcomedy.com/liveshows-1/exon-frenon

* Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προτρέπουμε τους θεατές να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους και να προσέλθουν νωρίτερα στο χώρο. Κατά τη διάρκεια της παράστασης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και η απόσταση ασφαλείας ορίζεται στα 1,5 μέτρα.

Εισιτήρια: από 10€
Προπώληση: https://www.hahcomedy.com/tickets/liveshows/exon-frexon-ontour-sofia-kourtidou?utm_campaign=c64a0030-15f9-482a-bdfd-7423cfd3d0a8&utm_source=so&utm_medium=mail&cid=ded34327-0330-4e12-96da-6edcc5ddb38a


Φωτογραφίες