Στα όρθια

Ερμηνεύουν: Μαρμέλο, Κάιν

Περιγραφή

Μια βραδιά απόλυτου γέλιου Stand up Comedy και Magic show για ενήλικες. Δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες από την Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουν να μας ξεναγήσουν στα μαγικά μονοπάτια του γέλιου. Έτσι λοιπόν αφήνουμε την σεμνοτυφία μας στην άκρη και σας καλούμε σε ένα show «…..στα Όρθια».

Περισσότερα

Μη φοβάστε εσείς θα είσαστε «αραχτοί». Τη δύσκολη δουλειά θα την κάνουν δυο καλλιτέχνες ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό. Ο Μαρμέλο, ένας από τους καλύτερους κωμικούς μάγους θα αναλάβει να μας παρασύρει στον κόσμο της ταχυδακτυλουργίας μέσα από μια σειρά με καινούρια κόλπα γεμάτα χιούμορ και φαντασία . Στη συνέχεια θα ανέβει στη σκηνή ο άνθρωπος που με το ιδιαίτερο χιούμορ του «επέβαλε» στο ΜEGA να ξανά προβάλει το ΡΕΤΙΡΕ. Ο Κάιν αν και νεαρός αρκετά, έχει καταφέρει να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές ως ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος.. Ιδιαίτερος και ανεξάντλητος θα μιλήσει για σοβαρά και σημαντικά θέματα που τον προβληματίζουν και τον απασχολούν.

Σας ενημερώνουμε πως στη παράσταση θα πούνε κακές λέξεις... και πολύ κακές λέξεις, για αυτό τα παιδιά στο σπίτι για ύπνο και εσείς...ΤΡΕΧΑΤΕΕΕΕ..