Stand-up comedy με Δημήτρη Δούκογλου και Αριστοτέλη Ρήγα

Αρχείο Παίχτηκε από 26/03/2017 έως 26/03/2017
στο Πόλις
Ερμηνεύουν: Δημήτρης Δούκογλου, Αριστοτέλης Ρήγας

Περιγραφή

Το Πόλις συνεχίζει να υποδέχεται ταλαντούχους κωμικούς της ελληνικής stand-up σκηνής και την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 20:00 ο Αριστοτέλης Ρήγας με την κιθάρα του παρέα με τον Δημήτρη Δούκογλου έρχονται στο νέο χώρο πολιτισμού στο Ηράκλειο Αττικής και φυσικά υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο!

Η συνταγή του stand-up είναι πετυχημένη και τα συστατικά είναι πάρα πολύ απλά: ένας κωμικός, ένα μικρόφωνο και θεατές έτοιμοι ή και ανέτοιμοι να εκτεθούν σ’ έναν καταιγισμό αστείων, μα κυρίως ευφυών σκέψεων που οδηγούν στην αποδόμηση της πραγματικότητας και στην εκγύμναση κοιλιακών και μυαλού!

Περισσότερα

Δημήτρης Δούκογλου και Αριστοτέλης Ρήγας στο Πόλις!

Stand-up comedy βραδιά με το ιδιαίτερο ύφος των δύο κωμικών.

 

Λίγα λόγια για τους κωμικούς
Ο Δημήτρης Δούκογλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στο Μόντρεαλ, ξαναγύρισε Θεσσαλονίκη, σπούδασε Αθήνα, δούλεψε Μόντρεαλ, επέστρεψε Αθήνα κι όλα τα υπάρχοντά του χωράνε σε μια βαλίτσα. Η οποία βρίσκεται στο Κάιρο. Κάνει stand-up comedy επαγγελματικά από το 2007. Τον Ιούλιο του 2011 κέρδισε το βραβείο "Best of Open Mic" του Montreal Comedy Works. Από το 2015 είναι παρουσιαστής της παράστασης Stand-Up Science, όπου επιστημονικά θέματα επικοινωνούνται με εκπαιδευτικό και κωμικό τρόπο. Στο YouTube δημιούργησε την εκπομπή Sex with Doukoglou όπου, με τη μορφή συνεντεύξεων με διάφορους καλεσμένους, συζητάει θέματα σεξ και σεξουαλικότητας με ανοιχτό κι ευχάριστο τρόπο, χωρίς προστυχιές. Τον Ιούνιο του 2016, στα πλαίσια του Gazi Comedy Summer Fiesta, παρουσίασε μια πρωταρχική έκδοση της solo stand up comedy παράστασής του "Ζώα". Εκτός από την κωμωδία, ασχολείται επαγγελματικά με τη συγγραφή και εικονογράφιση κόμικς. Είναι ο νικητής τους 2ου Φεστιβάλ stand-up comedy, καθώς ήρθε πρώτος στις επιλογές τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και των θεατών.

Ο Αριστοτέλης Ρήγας θρυλείται ότι ήρθε στον κόσμο γελώντας αντί να κλάψει και κατ’ ευθείαν είπε στο γιατρό ανέκδοτο. Το έχει ξανακάνει με αμφισβητούμενη επιτυχία γιατί είναι δύσκολο να καταλάβεις αν ο άλλος γελάει ή κλαίει όταν φοράει μάσκα. Δεν συνηθίζει να μιλάει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο, αλλά εντάξει είναι σύντομο το βιογραφικό οπότε ο.κ. Είναι επαγγελματίας ηθοποιός και μουσικός και διεθνούς φήμης stand-up comedian, απλά τώρα πρέπει να πείσει και τους άλλους έξω απ’ το σπίτι του. Ειδικεύεται σε conditioner, φρούτα, cocktails, χειρισμό πυρτσιναδόρου και στη μη ευκλείδια γεωμετρία. Έχει πάρα πολλές αριστερότητες. Το ζώδιό του είναι καλά, πολύ καλά, εσείς τι κάνετε;

Online δήλωση συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1QN2fFxgYkLTZ_Q3FhR85N6kdrU_uERJkZbInNqL3CXU/edit

Facebook event: https://www.facebook.com/events/726534930857989/

*Οι θεατές μπορούν να φέρουν μαζί τους (προαιρετικά) βιβλία της επιλογής τους, τα οποία και θα διατεθούν από τη δράση ‘Αρραγείς Λέξεις’ σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Βίντεο