Στουρνάρα & Πατησίων γωνία

Ερμηνεύουν: Ελένη Κοκκίδου, Μυρτώ Γκόνη, Θοδωρής Γκόνης
Τραγουδούν: Ελένη Κοκκίδου
Παίζουν μουσική: Γιώργος Ανδρέου(πιάνο), Μιχάλης Πορφύρης(τσέλο)

Περιγραφή

Μετά την sold out παράσταση στις 13 Φεβρουαρίου, ξανά στις 20 Φεβρουαρίου η παράσταση «Στουρνάρα & Πατησίων Γωνία» με τις Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ελένη Κοκκίδου

Περισσότερα

Στα πλαίσια των ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ EAST END ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

 

Ο Θοδωρής Γκόνης (ένας Νότιος που θητεύει στο Βορρά) κι ο Γιώργος Ανδρέου (ένας Βόρειος που θητεύει στο Νότο) διατηρούν εδώ και χρόνια συνομιλία (δημόσια κι ιδιωτική) με καρπούς κείμενα, στίχους και μουσικές. Αποφάσισαν λοιπόν (επειδή το καλάθι βάρυνε) να δεχτούν μια πρόταση της Μαργαρίτας Μυτιληναίου και να παρουσιάσουν μετά από το  θέατρο «Άλφα  Ιδέα», στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ένα χορταστικό κομμάτι από την κοινή τους δημιουργική παραγωγή.

Οκτώ θεατρικοί μονόλογοι και δεκατρία τραγούδια αποτελούν το υλικό της παράστασης «ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ & ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΓΩΝΙΑ».

Η Ελένη Κοκκίδου θα αναλάβει το...βάρος τεσσάρων θεατρικών μονολόγων και δύο τραγουδιών. Η Μυρτώ Γκόνη δύο μονολόγων. Οι άλλες κυρίες την ευθύνη των τραγουδιών ενώ τους εναπομείναντες δύο θεατρικούς μονολόγους θα ερμηνεύσει επί σκηνής ο συγγραφέας των μονολόγων, ποιητής των στίχων της παράστασης και σκηνοθέτης της Θοδωρής Γκόνης. Ο συνθέτης των τραγουδιών και των ορχηστρικών μουσικών της παράστασης Γιώργος Ανδρέου θα παίξει πιάνο. Κοντά του στο τσέλο ο Μιχάλης Πορφύρης. Τον ήχο φροντίζει ο Παναγιώτης Πετρονικολός.