Το τελευταίο πανέρι

Αρχείο Παίχτηκε από 27/12/2015 έως 24/04/2016
στο
Διάρκεια: 120'
Συγγραφέας: Φιλιώ Λαζανά
Σκηνοθέτης: Γιάννης Σαρακατσάνης
Ερμηνεύουν: Βάσω Καβαλιεράτου, Αλεξάνδρα Ούστα, Χρήστος Πίτσας, Γιάννης Σαρακατσάνης, Σωσώ Χατζημανώλη

Περιγραφή

Θεατρικό δείπνο μυστηρίου. Σε αυτήν την άκρως απολαυστική διαδραστική παράσταση οι θεατές λαμβάνουν ενεργό ρόλο στην εξιχνίαση του μυστηρίου, καθώς απολαμβάνουν το υπέροχο μενού του El Convento Del Arte, που επιμελείται ο Σεφ Μιχάλης Ντουνέτας!

Περισσότερα

"Η μπουζουκλερί Καρυάτιδες, αυτός ο φάρος πολιτισμού της Εθνικής Οδού, κινδυνεύει με κατεδάφιση μετά την πώλησή της και την εξαφάνιση του ιδιοκτήτη της, Νώντα Παρλαβάντζα. Η χήρα Παρλαβάντζα βρίσκεται ταμπουρωμένη μαζί με τους καλλιτέχνες και το κοινό στο μαγαζί για να αποτρέψει την κατεδάφισή του.

Όμως, η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη κι ένας απρόσμενος επισκέπτης περιπλέκει πιο πολύ την κατάσταση. Μιλά για δολοφονία του ιδιοκτήτη και για σκοτεινά συμφέροντα, που κρύβονται πίσω από αυτήν.

Μόνον εσύ μπορείς να ρίξεις φως στο μυστήριο.

Μόνον εσύ μπορείς να σώσεις τις Καρυάτιδες.

Μόνον εσύ δεν θα αφήσεις να πέσει ποτέ το τελευταίο πανέρι!"

Τι γίνεται σε ένα θεατρικό δείπνο μυστηρίου;

Ενώ εσείς απολαμβάνετε με την παρέα σας το φαγητό ή το ποτό σας, παρακολουθείτε ένα θεατρικό δρώμενο κατά την διάρκεια του οποίου κάποιος πρόκειται να δολοφονηθεί. Εσείς το παίζετε... ντετέκτιβ: αξιολογείτε τα ενοχοποιητικά στοιχεία, λύνετε γρίφους και ανακρίνετε τους υπόπτους.

Ο ρόλος των υπόπτων παίζεται από επαγγελματίες ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται κοντά σας, αυτοσχεδιάζουν και απαντούν αυθόρμητα σε ό,τι εσείς τους ρωτάτε, προκαλώντας γέλιο και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Στο τέλος, βασισμένοι στο αστυνομικό σας δαιμόνιο, θα προσπαθήσετε να λύσετε το μυστήριο και να ξεσκεπάσετε τον ένοχο! Κι όλα αυτά με τη συνοδεία του υπέροχου μενού του El Convento Del Arte, που επιμελείται ο Σεφ Μιχάλης Ντουνέτας!

Μετά την επιτυχία των παραστάσεων «Η Μαφία δεν κοιμάται ποτέ», «Cabaret D’Or: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός», και «Το Άγιο Έγκλημα», η εταιρία «Βρες τον Δολοφόνο» παρουσιάζει το τέταρτο κατά σειρά δείπνο μυστηρίου: «Το Τελευταίο Πανέρι».

Περισσότεροι από 6000 θεατές έχουν δώσει το παρών, προσπαθώντας να εξιχνιάσουν… το μυστήριο απολαμβάνοντας το δείπνο τους! Εσείς;

Μπουζούκι: Μαρίνος Μουστάκας
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης
Κείμενο & Στίχοι: Φιλιώ Λαζανά
Ενορχήστρωση: Μαρίνος Μουστάκας
Σκηνικά - Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Τεχνική Επιμέλεια: Κώστας Κριεμπάρδης
Φωτογραφία: Γιάννης Ριζομάρκος
Επιμέλεια μαλλιών: Talkin’ Heads