Θυμάσαι πως γνωριστήκαμε;

Αρχείο Παίχτηκε από 13/05/2017 έως 28/05/2017
στο Vault Theatre Plus
Διάρκεια: 60΄ (χωρίς διάλειμμα)
Σκηνοθέτης: Μη Μου Up Two
Ερμηνεύουν: Λίλα Μπάρμπα, Παναγιώτης Δελαβίνιας

Περιγραφή

O Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει τη νέα παράσταση των Μη Μου Up Two "Θυμάσαι πως γνωριστήκαμε;" από το Σάββατο 13 έως την Κυριακή 28 Μαίου, κάθε Σάββατο στις 21:00 και Κυριακές στις 20:00, για 5 μόνο παραστάσεις : Σάββατο 13/5, Σάββατο 20/5, Κυριακή 21/5, Σάββατο 27/5, Κυριακή 28/5

Περισσότερα

Δύο ξένοι άνθρωποι, δυο ξεχωριστές ζωές, δύο διαφορετικοί κόσμοι που έρχονται κοντά τόσο απρόσμενα.

Και μετά; Τα πάντα ή τίποτα.

Κάθε ιστορία που αφηγούνται οι Μη Μου Up Two είναι τελείως διαφορετική από την προηγούμενη και την επόμενη. Τα πρόσωπα και ο χώρος διαμορφώνονται πάντα σύμφωνα με την έμπνευση του κοινού. Οι ηθοποιοί δημιουργούν αυτοσχεδιάζοντας (Improv Theatre) και αφήνουν την ιστορία τους να χαθεί μετά το τέλος της παράστασης.

Επιμέλεια φωτογραφίας: Άννα Πατρικίου

 

Λίγα λόγια για την ομάδα:
Οι Μη Μου Up Two, κοινώς η Λίλα Μπάρμπα και ο Παναγιώτης Δελαβίνιας, είναι ένας μικρός θίασος Improv Theatre (Θεατρικός Αυτοσχεδιασμός), ο οποίος μετρά σχεδόν ένα χρόνο από τη δημιουργία του.

Και οι δύο είναι απόφοιτοι της σχολής ImproVIBE, αυτοσχεδιαστικού θεάτρου και κωμωδίας (Improv Comedy Theatre) και έχουν παρακολουθήσει πολλά θεατρικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Νορβηγία, Βαρκελώνη, Σουηδία κλπ).