Το δώρο της αγάπης

Αρχείο Παίχτηκε από 17/12/2016 έως 17/12/2016
στο Φούρνος
Ερμηνεύουν: Δημητροπούλου Ελένη (αφηγήτρια), Ζυβοπούλου Χρυσούλα (ηθοποιός)

Περιγραφή

Μια αφηγηματική παράσταση γεμάτη σκανδαλιάρικες ιστορίες και παραμύθια, που μιλούν για την αγάπη που τόσο έχουν ανάγκη μικροί και μεγάλοι. Μία αφηγήτρια παραμυθιού και μία ηθοποιός παρουσιάζουν μπροστά σας φανταστικές ιστορίες με τρόπο αυτοσχεδιαστικό, βασισμένο στο σωματικό θέατρο, αλλά και στην μαγεία της τέχνης της προφορικής αφήγησης.
Ιστορίες και παραμύθια με καλικαντζαράκια, μικρούς ήρωες με μεγάλη γενναιότητα, κοπέλες με ζηλευτή εξυπνάδα και ζωάκια με θαυματουργές μεθόδους!

Περισσότερα

-Αφηγηματική παράσταση με ιστορίες των Χριστουγέννων-

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 104 ετών

 Τι ακούγεται από τα τρίσβαθα της γης; Τι φωνές είναι αυτές; Μικρά καλικαντζαράκια με τεράστια αυτιά, πελώριες μύτες και τριχωτά πόδια έχουν στήσει χορό γύρω από το δέντρο της ζωής. Όλο τον χρόνο προσπαθούν να το κόψουν και να το ρίξουν χάμω για πάντα.

Μόνο έτσι θα κυριαρχήσουν στη γη.

Τώρα που έφτασε ο καιρός, μεγάλος και ο χορός!

Και για να το γιορτάσουν βγαίνουν στην επιφάνεια της γης και γεμίζουν τον τόπο σκανδαλιές! Σκορπίζουν τη ζάχαρη από τους κουραμπιέδες, τρώνε μελομακάρονα, σκορπούν τις στάχτες του τζακιού και σκορπούν και τ’αλεύρι παντού!

Σε λίγο, που θα σημάνει η μεγάλη γιορτή, θα λήξει και ο χρόνος τους. Άραγε θα τα καταφέρουν; Θα κόψουν το δέντρο της ζωής; Θα κυριαρχήσουν στη γη;

Καθίστε αναπαυτικά και αφεθείτε στην μαγεία του κόσμου του παραμυθιού.