Το κορίτσι του μόλου

Αρχείο Παίχτηκε από 15/12/2016 έως 09/03/2017
στο Studio Κυψέλης
Διάρκεια: 70’
Κείμενο: Γεώργιος Φραγκούλης
Σκηνοθέτης: Βίβιαν Ιωάννου
Ερμηνεύουν: Κώστας Ζέκος, Βίβιαν Ιωάννου, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Παύλος Βησσαρίων Φαλούτσος

Περιγραφή

« Φοβάσαι τη θάλασσα; » Ένα παράξενο κορίτσι τριγυρνά τα μεσάνυχτα στο μόλο. Ένας μποέμ φοιτητής της Νομικής αναγκάζεται να συγκατοικήσει με έναν θρησκόληπτο φοιτητή της Θεολογίας. Μια κωμικοτραγική συγκατοίκηση που αναστατώνεται από το παράξενο κορίτσι. Σε ρόλο παρατηρητή ένας φαινομενικά ακίνδυνος ζητιάνος. Τότε… όλα ανατρέπονται. « Η ζωή είναι σαν την άμμο. Όσο κι αν προσπαθήσεις να την φυλακίσεις στη χούφτα σου, κόκκοι γλιστρούν και χάνονται για πάντα».

Περισσότερα

Ταυτότητα της παράστασης
Σκηνικά - Κουστούμια: Αλεξία Πετροπούλου
Σχεδιασμός Φώτων: Ιπποκράτης
Μουσική Επιμέλεια : Γεώργιος Φραγκούλης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Παύλος Βησσαρίων Φαλούτσος
Σχεδιασμός Αφίσας: Βαγγέλης Γαλατάς
Φωτογραφίες: Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης
Επιμέλεια Φωτογραφίας: Γιάννης Γκανάς
Trailer: Habbs Productions
Προβολή - Επικοινωνία: Νατάσα Παππά

Facebook group της παράστασης: https://www.facebook.com/tokoritsitoumolou/

 

Βίντεο

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έπειτα από παραχώρηση πρόσκλησης από την Μαρίνα Μάντζαρη, παρακολούθησα την παράσταση "Το κορίτσι του μόλου". Ήταν μία εξαιρετική παράσταση που συνδυάζει πολλά στοιχεία και τονίζει στοιχεία της προσωπικότητας των ανθρώπων. Αξίζει να τη δείτε!

  2. Η καλύτερη παράσταση που είδα φέτος.Εντελώς διαφορετική απο τις συμβατικές συνδυάζει άψογα το μεταφυσικό στοιχείο με το ερωτικό με τη συνδρομή εξαιρετικών διαλόγων ενίοτε χιουμοριστικών.Θα ενατυπωσιαστείτε πως το παράξενο κορίτσι του μόλου κατορθώνει να μετατρέψει άρδην τους χαρακτήρες των δύο φοιτητών ώστε στο τέλος ο ένας να γίνει ο άλλος ενώ είναι συγκλονιστικός ο ηθοποιός που υποδύεται τον ζητιάνο.Χιούμορ,ερωτισμός και ποίηση σε μόνο εβδομήντα λεπτά παράσταση.Την συνιστώ αναπιφυλάκτα.