Βραδιές κωμωδίας

Αρχείο Παίχτηκε από 13/07/2022 έως 27/07/2022
στο
Ερμηνεύουν: Δημήτρης Χριστοδούλου, Λευτέρης Κουλώνης, Οδέττη Κουγέα, Μελίνα Κόλλια

Περιγραφή

Ο Δημήτρης Χριστοδούλου παρουσιάζει τους Λευτέρη Κουλώνη, Οδέττη Κουγέα, Μελίνα Κόλλια και Σταμάτη Αθανασάκη και οσως και κάποια γκεστ σε μια μοναδική παράσταση (που θα παιχτεί 3 φορές).

Περισσότερα

Ο Λευτέρης Κουλώνης εργάζεται στο χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας. Από τα τέλη του 2019 ασχολείται με το stand up comedy ενώ στις αρχές του 2022 συμμετείχε στην ίδρυση του SNAP- του πρώτου Queer Comedy Club της Αθήνας- στο οποίο δραστηριοποιείται με παραστάσεις κωμωδίας και άλλες εκδηλώσεις.
Η Οδέττη Κουγέα ζει στην Αθήνα όπου και δουλεύει ως συντηρήτρια έργων τέχνης. Επίσης γράφει ηλίθια λογοπαίγνια με τεμπέλικο premise, βιογραφικά για τον εαυτό της σε τρίτο πρόσωπο, σκοτεινά διηγήματα, που διαβάζει και χαίρεται μόνη της και κωμωδία που κατά καιρούς παίζει στην σκηνή. Δεν είχε ιδέα γιατί της ήταν τόσο δύσκολο να κάνει συστηματικά πρόβες και να θυμηθεί τα κείμενα της, μέχρι που το 2021 διαγνώστηκε με ΔΕΠΥ και ΔΑΦ και όλα έβγαλαν νόημα. Οι σημειώσεις της παραμένουν στην σκηνή μόνο που τώρα έχει ένα καλό νευροδιαφορετικό αστείο για να τις δικαιολογήσει.
Η Μελίνα Κόλλια είναι μια χαρά παιδί. Ένα παλικάρι δύο μέτρα σαν τα κρύα τα νερά. Χαλαρή τύπισσα που την φοβάσαι και λίγο, αλλά ταυτόχρονα θες και να πάτε για μπύρες μαζί. Θα σου μιλήσει για πράγματα που φαίνονται πολύ προσωπικά αλλά και είναι. Θα σε κάνει να αισθανθείς ότι είστε φίλοι από παλιά. Ότι φύλο και να είσαι, θα νιώθεις λες και έχετε πάει μαζί στρατό. Και το πιο βασικό, μόλις φύγεις θα έχεις και εσύ έναν γκέι φίλο.
Ο Σταμάτης Αθανασάκης είναι ένας ανερχόμενος stand up κωμικός. Είναι 21 χρονών και ξεκίνησε την κωμωδία στα 18. Αντλεί ιδέες για τα αστεία του από την ζωή. Δυστυχώς για αυτόν δεν έχει ζωή. Προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει σχέση. Οποιαδήποτε σχέση. Δεν έχει standards. Ελάτε να τον δείτε να κλαίγεται στη σκηνή και να νιώσετε καλύτερα για τον εαυτό σας.
Ο Δημήτρης ξεκίνησε το Stand Up τον Οκτώβριο του 2015 στην Θεσσαλονίκη στο Μαιευτήριο Comedy Club και από το 2016 έχει σαν μόνιμη έδρα την Αθήνα. Έχει παίξει στο Athens Comedy Festival, στο Γκάζι Comedy Club, στο Λοσάντζελε Comedy Club, στο Mic Drop Comedy Club, στο Athens English Comedy Club, στο Crete Comedy Festival (Φεστιβάλ κωμωδίας Κρήτης), πήρε μέρος στις διαδικτυακές εκπομπές Πιτατάκες & Beeratakes και δημιούργησε την διαδικτυακή εκπομπή Work in Project. Έχει στο ενεργητικό του πολλές παραστάσεις στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και σε όλη την Έλλαδα και έχει κάνει 2 σύντομα Stand Up Comedy Tour στην Βόρεια Ελλάδα (2018 & 2020)
Με ένα ήρεμο αφηγηματικό στυλ και συνδυάζοντας story telling με σύντομα αστεία, αντλεί υλικό από την προσωπική του ζωή, είτε αυτή αφορά τις σχέσεις του, είτε την εμπειρία του ως πατέρας, υποδυόμενος μια μετατοπισμένη εκδοχή του εαυτού του όπως την παραμορφώνει η κωμική σκηνή. Τα πιο πολλά αστεία τα γράφει η κόρη του, έχει και κάποια δικά του. Κάθε χρόνο πιο ώριμος από ποτέ και με καινούργιους προβληματισμούς, καθώς η κόρη του μεγαλώνει.

Φωτογραφίες