Ξανθή Ταβουλαρέα - MAMA comedy (ξανά!)

Αρχείο Παίχτηκε από 08/05/2022 έως 29/05/2022
στο Αυλαία
Διάρκεια: 60'
Κείμενο: Ξανθή Ταβουλαρέα
Φωτισμοί: Λεωνίδας Φουντούλης
Ερμηνεύουν: Ξανθή Ταβουλαρέα

Περιγραφή

Ένα Stand up κομεντί (που λέμε και στα ελληνικά…) στο οποίο η Ξανθή Ταβουλαρέα, αποφάσισε να τα βγάλει όλα στη φόρα! Όσα αφορούν τη μαμά της, και την Ελληνίδα Μάνα γενικότερα!!!

Περισσότερα

4η χρονιά μαζί!

Venceremos!

Κόρες όλου του κόσμου ενωθείτε!

Ένα Stand up κομεντί (που λέμε και στα ελληνικά…) στο οποίο η Ξανθή Ταβουλαρέα, αποφάσισε να τα βγάλει όλα στη φόρα! Όσα αφορούν τη μαμά της, και την Ελληνίδα Μάνα γενικότερα!!!

Ένα κείμενο βιογραφικό (μανούλα φυσικά μπορείς να έρθεις) για την γυναίκα που είναι 45 χρόνων στην Ελλάδα του σήμερα, χωρισμένη με δύο παιδιά, και μένει ακόμα κοντά στη μαμά της…

Οι Κόρες να έρθετε να πούμε τον καημό μας!

Οι Άντρες-Σύζυγοι να έρθετε, να μάθετε τι τραβάνε οι γυναίκες σας!

Οι Μανάδες άνω των -ήντα, ελάτε με κάθε επιφύλαξη…

Στα τραγούδια παρακαλώ να σιγοτραγουδάμε όλοι μαζί (βεβαίως και κάνω μαθήματα στο ωδείο, αλλά η γλυκιά μου η μανούλα εξακολουθεί να μου κλείνει τα παράθυρα όταν προβάρω τα άσματα…)

Οι Αγκαλιές στο τέλος επιτρέπονται (αγκαλιές κατανόησης) αλλά απαγορεύεται το φιλικό χτύπημα στην πλάτη! (πόσο πιο χαμηλά δηλαδή;;;)

Η “Ξανθή Ταβουλαρέα και το MAMA comedy - Venceremos!" έρχεται στο upstage του Θεάτρου Αυλαία την Κυριακή 8 Μαΐου στις 20:30.

Συντελεστές

Κείμενα - Καλλιτεχνική

Επιμέλεια

(Μυτεροχτυπημένη Κόρη)

Ξανθή Ταβουλαρέα

Φώτα & Ήχος

Λεωνίδας Φουντούλης

Γραφιστικά

Dusty Creations

Παραγωγή

ΑΥΛΑΙΑ ΜΚΟ

Για τη διεξαγωγή της παράστασης εφαρμόζονται στον χώρο τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

5 ΣΧΟΛΙΑ