Ζήσης Ρούμπος & Αριστοτέλης Ρήγας - Stand up comedy

Αρχείο Παίχτηκε από 15/06/2021 έως 06/07/2021
στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού - Lunar Space
Διάρκεια: 100΄
Ερμηνεύουν: Ζήσης Ρούμπος, Αριστοτέλης Ρήγας

Περιγραφή

Τι σου ‘χει λείψει περισσότερο; Μια δυνατή παράσταση stand up comedy ή να ακούσεις live μουσική; Θέλεις να γελάσεις ή να ανάψεις αναπτήρα; Μια μοναδική στο είδος της παράσταση δίνει τη λύση. #Χάσταγκ τέλεια!

Περισσότερα

Μετά τις sold out εμφανίσεις στο Premise Comedy Club και το χαμό που έκαναν στην Τεχνόπολη, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Αριστοτέλης Ρήγας σκάνε στο πιο φρέσκο stage της πόλης, στο Lunar Space στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με ανανεωμένο υλικό και την παράσταση «Χάσταγκ», η οποία –για πρώτη φορά– ανεβαίνει με full band επί σκηνής, τους G-Spot Experiment.

Κείμενα Stand up Comedy, ξεκαρδιστικά mash up που ενώνουν Nirvana με Μπίγαλη και Αγγελάκα με Alzheimer, καμένα λογοπαίγνια και μουσικοί αυτοσχεδιασμοί από δύο αγαπημένους κωμικούς με εμπειρία χρόνων στην πλάτη τους. Ο Αριστοτέλης Ρήγας διαπιστώνει πως όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο του αρέσουν τα φαρμακεία, βλέπει κινδύνους παντού, ιδίως στα κινητά τηλέφωνα, και ελπίζει κάποτε να εντοπίσει τους λεκέδες πριν από τη γυναίκα του. Ο Ζήσης Ρούμπος έρχεται να μοιραστεί τα μεγάλα plot twists της ζωής του, από την πρώτη του εμπειρία με γάτα σε οίστρο στο σπίτι μέχρι τη στιγμή που έγινε μπαμπάς, αλλά και την μυθιστορηματική ιστορία του Μάιλο, ενός σκύλου που γεννήθηκε μέσα στη σπίντα και έφτασε να γαυγίζει σαν Χάρλεϋ σε ρελαντί.

Για λίγες παραστάσεις, από 15 Ιουνίου και για τις 22/6, 29/6 και 5/7, το «Χάσταγκ» έρχεται στο Lunar Space στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (είσοδος από Πολυκράτους 6).

Από τους G-Spot Experiment συμμετέχουν οι: Γιάννης Ζαχαρόπουλος (μπουζούκι & πλήκτρα), Χρήστος Βομπιράκης (κιθάρα), Νίκος Τσιάνος (μπάσο) και Θοδωρής Πεγκούσης (τύμπανα).

Εταιρία παραγωγής: HAH! Comedy

* Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προτρέπουμε τους θεατές να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους και να προσέλθουν νωρίτερα στο χώρο. Κατά τη διάρκεια της παράστασης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και η απόσταση ασφαλείας ορίζεται στα 1,5 μέτρα.

Φωτογραφίες