Πολλές Δράσεις την ερχόμενη εβδομάδα από το Θέατρο Τσέπης και την Μπαλωμένη Τσέπη

Αυτή την εβδομάδα η Μπαλωμένη Τσέπη και το Θέατρο Τσέπης ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και ταξιδεύουν...
panellinio-sinedrio-pedikis-logotechnias
Στην Λευκωσία αυτή την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στα Εργαστήρια της Τετάρτης στο Θεατρικό Καταφύγιο ΘΟΚ με την βαλίτσα του "Κρυμμένου Θησαυρού" μόνο για ένα εργαστήρι για τους μεγάλους μας φίλους!!
theatriko-katafigio-thok
Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου το ταξίδι συνεχίζεται ξεκινώντας και πάλι από την Λευκωσία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για το Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδικής Λογοτεχνίας και Φιλαναγνωσίας "Παιδική Λογοτεχνία: Σύγχρονες Τάσεις και Εξελίξεις" με ένα θεατροπαιδαγωγικό εργαστήρι για εκπαιδευτικούς και έπειτα...
Πίσω στην Λεμεσό με παραστάσεις την ίδια μέρα στο Θέατρο Ένα με το έργο "Η Πριγκίπισσα και το Μπιζέλι...αλλιώς: Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία" στις 5μ.μ. για τους μικρούς μας φίλους ενώ το ίδιο βράδυ στις 11:45μ.μ. η παιδική μας παράσταση γίνεται μια ιστορία για ενήλικες με κερασμένο κρασί και πολύ χιούμορ!!
Και οι κρατήσεις για τις παραστάσεις και τα θεατροπαιδαγωγικά μας εργαστήρια που ταξιδεύουν σε όλα τα σχολεία, σε όλες τις πόλεις συνεχίζονται!!
Για αυτό κάντε σύντομα τις κρατήσεις σας για μια εβδομάδα γεμάτη...θέατρο!!! Μια εβδομάδα γεμάτη...Θέατρο Τσέπης και Μπαλωμένη Τσέπη!!!
Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο αυτοσχεδιαστικού θεάτρου ξανά στο Politheatro!!!
Επόμενο άρθροΥπογράφηκε η νέα συλλογική σύμβαση μεταξύ του ΚΘΒΕ και του ΣΕΗ