Πρεμιέρα γγια το 5ο Φεστιβάλ Παραμυθιού στο IDEAL

Το 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥτης Γιούλης Ηλιοπούλου άνοιξε τις πύλες του για το ταξίδι στη μαγεία που μόλις ξεκίνησε.

Η παραμυθένια πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο ΙΝΤΕΑΛ με πλήθος ενθουσιασμένων μικρών θεατών που έσπευσαν να απολαύσουν την επιτυχία ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ που έρχεται για 5η χρονιά και ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία της δημοφιλούς δημιουργού Γιούλης Ηλιοπούλου.

Καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και εκατοντάδες γονείς με τα παιδιά τους από την Αθήνα αλλά και από άλλες πόλεις της Ελλάδος ταξίδεψαν για να απολαύσουν τις ιδιαίτερα επιτυχημένες δημιουργίες από την Παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου στο 5οΦεστιβάλ παραμυθιού και χειροκρότησαν θερμά τους συντελεστές και τους ηθοποιούς που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα σε μαγικά σκηνικά, κοστούμια εποχής , πολύχρωμα φώτα με φόντο 3d animation προβολές σε οθόνη εκατόν σαράντα τετραγωνικών μέτρων και τεχνητό χιόνι.

Στις φωτό η Γιούλη Ηλιοπούλου με την κόρη της Κρίστελ Καπερώνη που συνεργάστηκε στη μουσική επένδυση για Τα Χριστούγεννα του Σκρούτζ και οι πρωταγωνιστές των φαντασμαγορικών παραστάσεων.

Στο πρόγραμμα του φεστιβάλ εντάσσεται και Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ της Έλενας Μαυρίδου η πρεμιέρα της οποίας πραγματοποιήθηκε στις 28/11/21 παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στις 10:00 π.μ

Περισσότερες πληροφορίες: Εδώ

Προηγούμενο άρθροΟ Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδιωξε την Σάσα Σταμάτη από παράσταση
Επόμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Marivaudage"