Πρεμιέρα για την παράσταση "Ελιγμοί" στο θέατρο 104

Η επιτυχημένη παράσταση «Ελιγμοί» του Ισπανού συγγραφέα Eduardo Galan επιστρέφει για δεύτερη σεζόνστο Θέατρο 104 σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (20/9) σε μία βραδιά για φίλους και συνεργάτες, όπου κατέκλυσαν από νωρίς τον χώρο του θεάτρου για να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Ανάμεσα στις παρουσίες που παρευρέθηκαν ήταν οι πρωταγωνιστές της πρώτης σεζόν Λάζαρος Βασιλείουκαι Τάκης Παρασκευόπουλος. O σκηνοθέτης Θανάσης Νεοφώτιστος με την ηθοποιό της νέας του ταινίας, Μαρίνα Συμέου. Οι ηθοποιοί Χριστίνα Γαρμπή, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Νάντια Δαλκυριάδου, Μανώλης Κλωνάρης και Λία Τσάνα που θα συμμετέχουν στην επόμενη παράσταση του Θοδωρή Βουρνά με τίτλο BU21και θα παρουσιαστεί στο Θέατρο 104 από τον Ιανουαρίου του 2018.

Το παρών έδωσαν φίλοι και συνεργάτες των συντελεστών όπως οι Νεφέλη Παπαδερού, Παναγιώτης Νάτσης, Ανδρονίκη Αβδελιώτη, Σίσσυ Βλαχογιάννη, Βαγγέλης Παπαδάκης, Μάνος Παπαδάς, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Βαγγέλης Σαλευρής, Γιώργος Κυριακόπουλος και η Ελεάννα Φινοκαλιώτη.

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη με τo συγγραφέα Γρηγόρη Χαλιακόπουλο για την παράσταση «Το ταξίδι του Φερεϋντούν»
Επόμενο άρθροΠρωτοπόρο εργαστήριο Performance Art