Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Κινητήρα

poster_happy_new_year_2017_ 

Για πρώτη φορά, Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν στο Στούντιο του Κινητήρα για όσους θέλουν να υποδεχτούν το 2017 με τον ενθουσιασμό που κουβαλά ο ερωτοχτυπημένος άνθρωπος. Μια ρεβεγιόν ξεχωριστή για να αποχαιρετίσουμε το αλλόκοτο 2016 και να υποδεχθούμε το 2017 με θετική σκέψη, τρυφερότητα, αγκαλιές και χορό στο καλλιτεχνικό σπίτι του Κινητήρα. Με χορευτικές εκπλήξεις σε χορογραφία Αντιγόνης Γύρα, video dance, τσιμπητό νόστιμο φαγητό, ευφραντικό για την καρδιά κρασί και τσίπουρο, κινητήριο ευχολόγιο για τη νέα χρονιά, ερωτολαχνούς, αγγέλους και καρδιές. Με την τρέλα, τη γενναιότητα και τη μαγεία του έρωτα, που φέτος χαρακτηρίζει όλες τις δράσεις του Κινητήρα.
Για να βρούμε δύναμη μέσα από τη δύναμη ενός φλερτ, μιας ερωτικής ματιάς, μέσα από τα κινούμενα σώματά μας. Και με αυτή την...Κινητήριο δύναμη να γιορτάσουμε τη ζωή και να αντισταθούμε στα σκοτάδια που μας περιτριγυρίζουν.

miss-catalina
Καλεσμένη η DJ Miss Catalina: Sunshine Tunes, Funky, Soul and Disco anthems, Indie Dance, Sophisticated Electronica, Tropicalismo, Latin Alegria, Global Beats και World Grooves από τη γνωστή music traveller. Ατμοσφαιρικά, μυσταγωγικά, σχεδόν θεατρικά, όχι όμως βαριά παρά τις 366 “δίσεκτες” μέρες που θα κουβαλάμε στο σακούλι μας, θα οδεύσουμε, για δυο ώρες σχεδόν, προς το ψηλό οροπέδιο του Κινητήρα. Κι εκεί κάπου τα Μεσάνυχτα θα αφήσουμε το σάκο να κυλήσει στις πλαγιές του ημισφαιρίου που είναι νύχτα, γιατί εμείς απελευθερωμένοι πια αλλά ένα τσικ πιο συνειδητοποιημένοι, θέλουμε να χαρούμε μόνο το φως και αυτό που λέγεται ζωή με ένα πάρτυ τρικούβερτο, στο οποίο θα στήσουμε- στο πέραν του κόσμου τούτο- πολύχρωμο οροπέδιο”.

 

Είσοδος:

15 ευρώ από τις 22:00 έως τις 00:00 (περιλαμβάνεται φαγητό και κρασί/τσίπουρο)
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων έως 26 Δεκεμβρίου στο 210 9248328 ή στο [email protected]

10 ευρώ από τις 00:01 (περιλαμβάνεται κρασί/τσίπουρο και σνακ για ξενυχτισμένους)

Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν και Φώτα στον Κινητήρα!

31 Δεκεμβρίου & 6 Ιανουαρίου

Προηγούμενο άρθροΘεατρικό εργαστήρι υπό τη διεύθυνση της Ελένης Γερασιμίδου στο θέατρο "Από κοινού"
Επόμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Η παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν"