Αρχική Νέα Πτυχιακές Εξετάσεις Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου

Πτυχιακές Εξετάσεις Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου

Κλείστε δωρεάν τις θέσεις σας για να παρακολουθήσετε τις πτυχιακές εξετάσεις των τελειοφοίτων σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Έναρξη παρουσιάσεων την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, ώρα 20:30 με το μάθημα της μουσικής διδασκαλίας: με τίτλο «Είναι στο χέρι μας» οι σπουδαστές θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια από το θέατρο. Καθηγήτρια: Μελίνα Παιονίδου.

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, ώρα 20:30 (επανάληψη το Σάββατο 16.10) στο πλαίσιο του μαθήματος της Υποκριτικής θα παρουσιαστούν οι Χοηφόροι του Αισχύλου σε μετάφραση Απόστολου Μελαχρινού. Καθηγητής: Θάνος Παπακωνσταντίνου.

Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, ώρα 20:30 για το μάθημα Υποκριτική στον Κινηματογράφο θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας «Συντριβάνι». Καθηγητής Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, ώρα 20:30 οι σπουδαστές θα παρουσιάσουν την παράσταση Χορού «9/8». Καθηγητής Φωκάς Ευαγγελινός.

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, ώρα 20:30 θα γίνει η παρουσίαση του μαθήματος Εκφραστική Κίνηση με καθηγήτρια την Αγγελική Στελλάτου και τίτλο «Ένας βαρύς Χειμώνας».

Ο κύκλος των παρουσιάσεων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, ώρα 15:00 (επανάληψη τη Δευτέρα 01.11):

Στο πλαίσιο του μαθήματος Υποκριτικής- Σκηνοθεσίας θα παρουσιαστεί το «Ξύπνημα», παράσταση βασισμένη στο έργο του Φ. Βέντεκιντ «Το ξύπνημα της Άνοιξης».

Οι έντεκα σπουδαστές του τμήματος Σκηνοθεσίας σκηνοθετούν τους σπουδαστές του τμήματος Υποκριτικής. Καθηγητές Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου- Νίκος Καραθάνος


Οι Πτυχιακές Εξετάσεις θα διεξαχθούν στο Σχολείον της Αθήνας «ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑ»

Σας περιμένουμε!

Κλείστε δωρεάν τις θέσεις σας για να παρακολουθήσετε τις πτυχιακές εξετάσεις των τελειοφοίτων σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, εδώ.

Προηγούμενο άρθροΑπό Μηχανής Θέατρο | Προσφορά προπώλησης στην τιμή των 10 ευρώ
Επόμενο άρθροΣεμινάριο από τον Θανάση Τριαρίδη | Ιταλική Αναγέννηση: η επανάκτηση του σώματος