Σεμινάριο Βελτίωσης Υποκριτικής Τέχνης Marda Method

Βιωματικό Σεμινάριο στο Θέατρο Αλκμήνη | Πρόγραμμα Σεμιναρίων 2018-19

“Το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα από την Λαμπέτη ήταν πως ο ηθοποιός δεν πρέπει να δουλεύει πάνω σε ένα ρόλο αλλά πάνω στον εαυτό του”.
Λευτέρης Βογιατζής
Το Θέατρο Αλκμήνη και ο σκηνοθέτης και συγγραφέας Αργύρης Σ. Μάρδας μας προσκαλούν στο βιωματικό σεμινάριο 3ων επιπέδων με θέμα: Βελτίωση Υποκριτικής Τέχνης | MARDA method στο πλαίσιο του Προγράμματος Σεμιναρίων 2018-19 του Θεάτρου Αλκμήνη, που ξεκινάει 1η Δεκεμβρίου 2018.
MARDA method: Η βιωματική εκπαίδευση προσωπικής εξέλιξης του Α. Σ. Μάρδα συμβάλλει δραστικά στην αναβάθμιση της υποκριτικής, performance και συγγραφικής τέχνης. Θα γνωρίσουμε πληροφορίες της σύγχρονης επιστήμης, με την βοήθεια της καινοτομικής μεθόδου Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης Expansion Method, της ψυχοθεραπείας και της κβαντικής φυσικής, και θα εκπαιδευτούμε στο πως να παρουσιάζουμε ρεαλιστικές δυναμικές, πολυδιάστατες ερμηνείες και δημιουργίες.
Ιδανικό σεμινάριο για: Ερασιτέχνες και Επαγγελματίες ηθοποιούς, Θεατρικές ομάδες, Performers, Συγγραφείς, Σεναριογράφους που θέλουν να αναβαθμίσουν την τέχνη τους με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους.
Πρώτο Επίπεδο: ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ & ΣΤΟΧΟΙ  | 1-2 Δεκεμβρίου 2018 | 10:30-14:30
|Ξεκινάμε από μέσα μας. Γνωρίζουμε τον εαυτό μας, τα θετικά αλλά και τα τρωτά μας
σημεία. Βάζουμε τον στόχο της ζωής μας και τον δρόμο για να τον πετύχουμε.

Ακολουθούν:
ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΑΡΩΝ | Ιανουάριος 2019
Γνωρίζοντας τον εαυτό μας εις βάθος αποφορτίζουμε τα τοξικά συναισθήματα που επηρεάζουν τις ερμηνείες ή το στόχο μας. Βασισμένο πάνω στην βραβευμένη ψυχολογική μέθοδο Expansion Method.
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ | Φεβρουάριος 2019
Εργαζόμαστε πάνω σε συγκεκριμένους ρόλους και εφαρμόζουμε τις γνώσεις που πήραμε από τα προηγούμενα επίπεδα.Διαπιστώνουμε την δύναμη της απελευθερωμένης ερμηνείας.
O Εισηγητής: Αργύρης Σ. Μάρδας συγγραφέας, σκηνοθέτης, παραγωγός και δημιουργός της ψυχολογικής μεθόδου Expansion Method. Προερχόμενος από μια καλλιτεχνική οικογένεια που περιλαμβάνει τον Αχχιλέα Μάρδα (από το όνομά του βγήκε η λέξη «σαρδάμ»), τον Αλέξη Μάρδα (γνωστός και με το ψευδώνυμο Magic Alex που του το έδωσε ο John Lennon) ακολουθεί τα βήματά τους δημιουργώντας μια νέα υποκριτική - θεατρική μεθοδολογία με σκοπό την παρουσιάσει μια εντελώς φρέσκια θεατρική εμπειρία. Με μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή και στην σκηνοθεσία ετοιμάζει την νέα του παράσταση με τίτλο "Οι Σελίδες που Λείπουν" βασισμένη πάνω στα βιβλία του "Expansion Chronicles".
Θα χαρούμε να γνωριστούμε από κοντά και να περάσουμε ένα ενημερωτικό, απελευθερωτικό και διαφορετικό κυριακάτικο πρωινό.
Εισηγητής: Αργύρης Σ. Μάρδας, Σκηνοθέτης, Συγγραφέας, δημιουργός MARDA Method.
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού | Pear Pr | Publin
Διάρκεια Σεμιναρίου: Σάββατο 1η Δεκ: 4 ώρες Κυριακή 2 Δεκ: 4 ώρες
Ώρα προσέλευσης: 10:30, Ώρα Έναρξης: 11:00
Γενική Είσοδος: 20€/ημέρα
Μειωμένα (Επαγγελματίες Ηθοποιοί, συγγραφείς, άνεργοι, σπουδαστές) 10€/ημέρα
Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ |Αλκμήνης 8 | Γκάζι | 210 3428650
Για ομαδικές κρατήσεις (άνω των 6 ατόμων) υπάρχουν ειδικές τιμές. Παρακαλώ επικοινωνήστε με την ΡΟΗ ΑμΚΕ στο 2109841088.
Το πρόγραμμα είναι υπό την αιγίδα της ΡΟΗ ΑμΚΕ και τα έσοδα κατευθύνονται αποκλειστικά προς ενίσχυση των σκοπών της.
Περισσότερες πληροφορίες στο 2109841088.
Υπεύθυνος προγράμματος Αργύρης Σ. Μάρδας.
Προηγούμενο άρθροΕπίσημη πρεμιέρα στην παράσταση «Camille Claudel Mudness»
Επόμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Τίμων ο Αθηναίος"