Συγκίνησε η πρεμιέρα της «Γκόλφως» του Σπυρίδωνος Περεσιάδη

Με μεγάλη επιτυχία δόθηκε η πρεμιέρα της παράστασης «Γκόλφω» του Σπυρίδωνος Περεσιάδη, της πρώτης παραγωγής του ΚΘΒΕ που άνοιξε την αυλαία του καλοκαιριού την Παρασκευή 17 Ιουλίου, στον κατάμεστο, ειδικά διαμορφωμένο, Αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών.

Η θρυλική αγάπη του Τάσου και της Γκόλφως συγκίνησε το κοινό που υποδέχτηκε το αγαπημένο «βουκολικό παραμύθι» με παρατεταμένα χειροκροτήματα. Μια παράσταση που αποτελεί επιστροφή στην αθωότητα, αναδεικνύοντας, μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Χρήστου Παπαδημητρίου και τις τις εξαιρετικές ερμηνείες των πέντε ηθοποιών, την καθαρότητα και την ποιητικότητα του κειμένου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ενώ η προσέλευση, η αναμονή και η λαχτάρα του κόσμου να παρακολουθήσει ξανά παράσταση, ήταν συγκινητική.

Έργο βαθιά ανθρώπινο, η «Γκόλφω»  παραμένει πάντα επίκαιρη και διαχρονική.

Μετά το δυναμικό ξεκίνημα στη Μονή Λαζαριστών θα ακολουθήσουν παραστάσεις στο Θέατρο Δάσους (Τετάρτη 5, Πέμπτη 6, Παρασκευή 7 Αυγούστου, στις 21.00),  ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα.

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ

Προηγούμενο άρθροΚαλλιτεχνικός προγραμματισμός στο Studio Μαυρομιχάλη για τη σεζόν 2020-21
Επόμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Το δάνειο"