Θεατρικό εργαστήρι Ιάκωβου Μυλωνά στο Παλαιό Φάληρο

Στο αγαπημένο μου Παλαιό Φάληρο δίπλα στη θάλασσα το διαμαντάκι μας αρχίζει να ετοιμάζεται για να υποδεχτεί τους πρώτους του μαθητές!!! Ένας καινούριος χώρος Πολιτισμού, Τέχνης, Δραματοθεραπείας και Παιχνιδιού!

Ελάτε μαζί μας…

Η αγάπη μας προς τα παιδιά πρέπει να είναι έμπρακτη. Ανεξάρτητα τι επάγγελμα θα διαλέξουν στο μέλλον πρέπει να τα εφοδιάσουμε με θάρρος και πίστη στον εαυτό τους!!!

Θα συμπεριληφθούν παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (δυσαναγνωσία, δυσγραφία, δυσαριθμησία), βοηθώντας στο μέγιστο την κοινωνικοποίηση τους. Επίσης θα ετοιμάζονται και όσα παιδιά θέλουν να φοιτήσουν σε καλλιτεχνικά σχολεία!

Ελάτε στην ομάδα μας…

ΘΕΛΕΤΕ να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση; Θέλετε να μη φοβάστε να μιλήσετε σε κοινό; Θέλετε να έχετε το θάρρος να βγαίνετε μπροστά και να διεκδικείτε τη ζωή;

Ελάτε στην οικογένεια μας…
Για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά θα παίζουν και στις επαγγελματικές μας παραστάσεις!
Θα έχουμε άμεση επικοινωνία με εταιρείες κάστινγκ για όσους θέλουν να παίρνουν μέρος σε διαφημίσεις και σε σήριαλ!

Ελάτε σ ένα χώρο που δε θα υπάρχει ανταγωνισμός και κανένας δε θα κρίνει κανέναν. Το μόνο που θα κάνουμε είναι να προχωράμε τους εαυτούς μας ένα βήμα παρακάτω ανάλογα πάντα με τους στόχους του καθενός!

Η πολυετής πορεία μου στα θεατρικά και πολιτιστικά δρώμενα, ξεκινώντας με υποτροφία απ το θέατρο τέχνης του Κάρολου Κουν και συνεχίζοντας στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών στο ΕΚΠΑ, η Άδεια Διδασκαλίας που έχω απ’ το Υπουργείο Πολιτισμού, η εμπειρία μου στη θεατρική διδασκαλία με καθιστά υπεύθυνο και άξιο να φέρω εις πέρας ένα τόσο αγαπητό για μένα έργο.

Κάνε τη ζωή σου όνειρο και το όνειρο σου πραγματικότητα!!!

Εγκαίνια Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 19.00!

Σας περιμένουμε!!!

Διεύθυνση

Αγίου Αλεξάνδρου και Ίριδος 4 στο εμπορικό κέντρο Iris Center στον πρώτο όροφο. Παλαιό Φάληρο

Τηλ πληροφοριών 6946046566, 6943799947.