Θεατρικό Εργαστήρι του Δημήτρη Κρίκου

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δημήτρη Κρίκου ανοίγει τις «πύλες» του και υποδέχεται όλους τους «εραστές της Τέχνης» από αυτόν τον Οκτώβρη.

Κάθε εβδομάδα στο τρίωρο μάθημα του, ο Δημήτρης Κρίκος μαζί με τους συνεργάτες του έχει βάλει σκοπό να μεταδώσει στους σπουδαστές του, όλο το μεράκι εξέλιξης που μπορεί να σου προσφέρει η υποκριτική τέχνη, όχι μόνο στο σανίδι, μα και στη ζωή.  Όλα εκείνα τα στοιχεία που μελετώντας τα και δουλεύοντας πάνω σε αυτά,  ανοίγουν και διευρύνουν τους ορίζοντές σου, επάνω στις θεατρικές τεχνικές και όχι μόνο.

Η σκηνή είναι μαγεία και πλέον ήρθε η ευκαιρία να ξεμπλέξεις από δισταγμούς, να δοκιμάσεις τα όρια σου και να ζήσεις τη χαρά που σου προσφέρει το θέατρο.

Συναίσθημα, θεατρικό παιχνίδι, ομαδικότητα, αγάπη για τα μεγάλα κείμενα μα και τα μικρά που «καιροφυλαχτούν» στη καθημερινότητα σου είναι οι κινητήριες δυνάμεις σε μια θεατρική ομάδα που  συναντιέται τις Τετάρτες, γνωρίζοντας πως η μεγαλύτερη απόδραση από τη ρουτίνα και η καλύτερη «ψυχοθεραπεία» ήταν, είναι και θα παραμένει  το Θέατρο.

Φωτογραφίες: Λευτέρης Τσινάρης

 

Θεατρικό Εργαστήρι του Δημήτρη Κρίκου

στο Alte Fablon

Φιλίππου 71, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

κάθε Τετάρτη 20:00- 23:00 

τηλ. 231 401 4430

 

Βρείτε μας και στο facebook:

Θεατρικό Εργαστήρι του Δημήτρη Κρίκου

 

Προηγούμενο άρθροΠρωινά και απογευματινά μαθήματα καλλιτεχνικής εκπαίδευσης Self-With-Others
Επόμενο άρθροΘεατρικό εργαστήριο και πρόγραμμα musical στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος