Βράβευση των επαγγελματικών παραστάσεων της Δραματικής Σχολής" Ίασμος "

Το Σάββατο 10 Ιουνίου θα είναι για τη Δραματική Σχολή ΙΑΣΜΟΣ μία από τις πιο εορταστικές ημέρες της φετινής σχολικής χρονιάς.

Ήδη από τις 5 Μαΐου η Σχολή ανακοίνωσε το ΕΤΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ και ξεκίνησε για δεύτερη χρονιά το θεσμό των επαγγελματικών παραστάσεων. Ειδικά επιλεγμένοι επαγγελματίες του χώρου σκηνοθέτησαν τρεις θεατρικές παραστάσεις, οι οποίες στέφθηκαν με απόλυτη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία – αν κρίνει κάποιος από την αθρόα προσέλευση του κοινού και τα διθυραμβικά τους σχόλια. Οι θίασοι στελεχώθηκαν αποκλειστικά από σπουδαστές της Σχολής, και τα έσοδα διατέθηκαν εξ ολοκλήρου στο μαθητικό και καθηγητικό προσωπικό του ΙΑΣΜΟΥ.

Στη δεύτερη χρονιά του θεσμού ο ΙΑΣΜΟΣ παρουσίασε τις εξής παραγωγές: α. ΣΦΙΧΤΑ ΛΟΥΡΙΑ του Ζωρζ Φεντώ σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου β. ΟΙ ΑΤΙΛΤΟΙ (μια ελεύθερη σύνθεση από τον ελληνικό κινηματογράφο) σε σκηνοθεσία Μαρίας Σολωμού γ. Ο ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ του Κάρλο Γκολντόνι σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν

Ο ΙΑΣΜΟΣ τηρώντας την υπόσχεσή του να τιμήσει με παράταση δύο επιπλέον παραστάσεων την παραγωγή που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους θεατές παρουσιάζει τον ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟ του Γκολντόνι την Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Ιουνίου στις 21.30 στο Θέατρο Γκλόρια (Ιπποκράτους 7).

Μετά την τελευταία παράσταση θ’ ακολουθήσει βράβευση των παραγωγών παρουσία του καθηγητικού προσωπικού και των σπουδαστών της Σχολής σ’ ένα εορταστικό πάρτι με d.j. και άφθονο κρασί.

Προηγούμενο άρθρο391 π.Χ. : Ένα έργο μουσειακού θεάτρου στον αρχαιολογικό χώρο των Αστικών Πυλών Πειραιά
Επόμενο άρθροQUEER THEATRE AWARDS 2017