Αφιέρωμα στο έργο του Ευγένιου Τριβιζά, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

PHOTOS-PRESS-6-HIGH-RESOLUTION-

www.mcf.gr

 

ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ

ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΠΥΡΙΩΝ ΡΥΖΙΟΥ

ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Ώρες 11:00 ,13:00

 

Είσοδος Ελεύθερη

Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στα πλαίσια της έκθεσης - αφιερώματος στο έργο του Ευγένιου Τριβιζά που έχει ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους με τίτλο «Από τη Φρουτοπία στο Νησί των Πυροτεχνημάτων. Ένα συναρπαστικό ταξίδι στους μαγικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά» Μια γεμάτη εκπλήξεις εικαστική παρέμβαση βασισμένη στην έκθεση του Μουσείου Γ. Γουναρόπουλουθα λάβουν χώρα οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

ΚΥΡΙΑΚΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 11:00

Ο ριψοκίνδυνος ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, στον οποία αξίζουν συγχαρητήρια για την τόλμη και αποφασιστικότητά του, μας οδηγεί σε μια μυστηριώδη ζούγκλα με κροκόδειλους όπου, αψηφώντας χίλιους δυο κινδύνους, μας γνωρίζει τον Κορνήλιο, έναν κατεργάρη κροκόδειλο που του αρέσει να τρώει χέρια. Μέχρι τώρα ο Κορνήλιος έχει φάει χέρι σερβιτόρου, χέρι μαέστρου, χέρι μποξέρ, χέρι τροχονόμου, χιλιάδες χέρια! Αμέτρητα! Μόνο χέρι οδοντογιατρού δεν έχει φάει ακόμη. Ώσπου μια μέρα αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα καταχθόνιο σχέδιο για να φάει χέρι οδοντογιατρού. Θα τα καταφέρει άραγε; Ποιος ξέρει;

Όσα παιδιά φοβούνται τους κροκόδειλους θα πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους και να του κρατάνε σφιχτά το χέρι. Σε όσα κοριτσάκια φοράνε πράσινη κορδέλα στα μαλλιά και σε όσα αγοράκια φοράνε πράσινο κασκόλ θα διανεμηθούν αναμνηστικά κροκοδειλάκια.

Επιτρέπεται η είσοδος σε οδοντογιατρούς με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Συνιστάται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να κρατάνε τα χέρια τους πίσω από την πλάτη τους και να αποφεύγουν τα χειροκροτήματα.

Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΔΡΟΣ)

PHOTOS PRESS 4 HIGH RESOLUTION

ΚΥΡΙΑΚΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 13:00

Η Έλλη Φωτίου και ο Στέφανος Ληναίος διαβάζουν την ιστορία της αναποφάσιστης πριγκίπισσας Δυσκολούλας που δυσκολεύεται να διαλέξει τι φόρεμα να φορέσει, τι παγωτό να γλείψει και ποιον πρίγκιπα να παντρευτεί.

Θα διανεμηθούν αναμνηστικά σπυριά ρυζιού από τον γάμο της πριγκίπισσας Δυσκολούλας.

Όσα παιδιά το επιθυμούν μπορούν να φωτογραφηθούν με την πριγκίπισσα Δυσκολούλα.

Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΔΥΣΚΟΛΟΥΛΑ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ)

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη με τη ηθοποιό Εφη Μεράβογλου για την παράσταση «IRAQ – 9 τόποι επιθυμίας»
Επόμενο άρθροΗ “Παρεξήγηση” έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο θέατρο Radar