"Έφυγε" ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Λάσκου, μετά από νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Τη δυσάρεστη είδηση, γνωστοποίησε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Επιθυμία της οικογένειας του Κώστα Λάσκου είναι, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, που αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιούς.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:  «Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ότι έφυγε από κοντά μας μετά από μεγ’αλη μάχη, ένας σεμνός εργάτης του θεάτρου, μια εμβληματική φυσιογνωμία που σφράγισε πολλούς ρόλους με το ταλέντο του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογραφο! Καλός φίλος, σπουδαίος συνεργάτης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η οικογένεια ευχαριστεί το προσωπικό, το νοσηλευτικό και το ιατρικό, του νοσοκομειου Άγιος Σάββας για τη φροντίδα που προσέφερε και θα τελέσει σε στενό οικογενειακό κύκλο την αποχαιρετιστήρια τελετή και παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του σωματείου ελλήνων ηθοποιών, που αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιούς.

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη με την ηθοποιό Αγγελική Παρδαλίδου για την παράσταση «Orlando»
Επόμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Οι παίχτες"