Αρχική Νέα Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου | Παράταση προθεσμίας υποβολής καλλιτεχνικών προτάσεων για το...

Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου | Παράταση προθεσμίας υποβολής καλλιτεχνικών προτάσεων για το πρόγραμμα του 2022

191

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

*

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΝΕΑ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 18.00.

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, αναγνωρίζοντας την εξαιρετικά δύσκολη, έκτακτη συνθήκη στην οποία βρίσκεται μεγάλο μέρος της ελληνικής καλλιτεχνικής κοινότητας, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας, παρατείνει την προθεσμία υποβολής καλλιτεχνικών προτάσεων για το πρόγραμμα του 2022, προκειμένου να μπορέσουν οι καλλιτέχνιδες και οι καλλιτέχνες να σχεδιάσουν με μεγαλύτερη ευχέρεια τις προτάσεις τους.

Οι σκέψεις όλων μας είναι κοντά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

*

Open call για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα

του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2022.

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, στο πλαίσιο προετοιμασίας για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του 2022, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως και την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18.00.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας που είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ (aefestival.gr).

Η Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για προτάσεις που έχουν ως κέντρο τους την έρευνα και την ανανεωτική προσέγγιση στη σύλληψη, τη δραματουργία, την αισθητική κατεύθυνση, τη θεματολογία, τη μεθοδολογία, τις παραστατικές τεχνικές. Ενθαρρύνουμε τις/τους δημιουργούς να καταθέσουν προτάσεις με τόλμη, δίνοντας βάρος στην ελευθερία της καλλιτεχνικής τους ταυτότητας.

Στόχος μας είναι το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου να αποτελέσει φιλόξενη κυψέλη δημιουργίας για Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και να τους δώσει την ευκαιρία να εργαστούν απρόσκοπτα πάνω στο αντικείμενό τους, να διευρύνουν τη σχέση τους με το κοινό και να εξερευνήσουν νέες συνεργασίες.

Αναλυτικές πληροφορίες, όροι συμμετοχής καθώς και ηλεκτρονική υποβολή προτάσεων στον σύνδεσμο:

http://aefestival.gr/open-call-gia-to-kallitechniko-programma-toy-festival-athinon-epidayroy-2022/

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ελληνικό και Παγκόσμιο Θέατρο: Δραματουργία, Παράσταση, Εκπαίδευση
Επόμενο άρθροΤρία νέα θεατρικά έργα από τον Θανάση Τριαρίδη