Η Φιόνα Γεωργιάδη είναι «Νέο Αίμα»

Επιμέλεια άρθρου: Κωνσταντίνος Πλατής

Η Φιόνα Γεωργιάδη φαίνεται να αξιοποιεί όλα τα περιθώρια βελτίωσης που έχει στη διάθεση της.

Αρχικά, σκεπτόμενη λογικά, τελείωσε τη Νομική Αθηνών και στη συνέχεια έκανε το  μεταπτυχιακό της στην Αγγλία(UCL), κάτι που σίγουρα την έχει βοηθήσει να αναλύει εις βάθος τις καταστάσεις. Στη συνέχεια δίνοντας προτεραιότητα στο συναίσθημα και τις βαθύτερες ανάγκες της επέλεξε να σπουδάσει υποκριτική στη δραματική σχολή ΗB Studio στο Μανχάταν και μιούζικαλ, στο New York Film Academy στη Νέα Υόρκη.

Με αυτά τα "όπλα" λοιπόν, το επίσης εντυπωσιακό παρουσιαστικό της ήταν το επιστέγασμα για να της δοθεί η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στη ταινία "Success Story".

Στο θέατρο τη βλέπουμε πρώτη φορά στην Αθήνα, στην παράσταση "Η ζωή μου στην τέχνη" σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά όπου χρησιμοποιεί τα  τεχνικά της χαρακτηριστικά (κίνηση, φωνή) με εντυπωσιακό τρόπο και διαχειρίζεται εξαιρετικά τις κωμικές σκηνές του έργου, δίνοντας όμως και την απαραίτητη δραματική οπτική όταν χρειάζεται.

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν ότι η Φιόνα Γεωργιάδη  είναι "Νέο Αίμα" του ελληνικού θεάτρου.

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη με τη Μελίνα Σκούφου για την παράσταση "Συρματένιοι ξεσυρματένιοι· Όλοι"
Επόμενο άρθροΕνθουσιασμένος ο συγγραφέας  Jean-Michel Guenassia για την παράσταση «Βαν Γκογκ-το βαλς των δέντρων και του ουρανού»