Κόκκιον

Άνοιξε το ΚΟΚΚΙΟΝ(καρπός του χαρουπιού), το νέο στέκι παγωτού στο κέντρο της Αθήνας!

Έμπνευση και δημιουργία του Βασίλη Παπαματθαίου, καρπός της πολύχρονης αναζήτησης του και τεχνικής κατάρτισης στο χώρο της ζαχαροπλαστικής.

Συνδυάζοντας τις πρώτες ύλες για την παρασκευή του παγωτού με το πάθος του για τη ζαχαροπλαστική, η οικογένεια της επιχείρησης, όπως χαρακτηρίζει τους συγγενείς αλλά και τους φίλους με τους οποίους έφερε εις πέρας αυτό το εγχείρημα,  κατάφερε να δημιουργήσει παγωτό υψηλής ποιότητας, με γεύσεις που εκπλήσσουν. 

Εμείς δοκιμάσαμε αρκετές γεύσεις και σας τις προτείνουμε όλες, αφού καθεμιά είναι πραγματικά αυτό που αναφέρει και η περιγραφή της στον πλούσιο κατάλογο του μαγαζιού.

Σορμπέ γεύσεις που θα σας δροσίσουν απολαυστικά, σοκολατένιες γεύσεις με σοκολάτα γάλακτος ή bitter με 85% κακάο για επιλεκτικούς ουρανίσκους και πολλές άλλες ιδιαίτερες γεύσεις που δεν θα βρεις αλλού!!!

Κι αν το συνδυάσεις, πριν ή μετά, με θέατρο από τα πολλά που έχει η περιοχή, σίγουρα θα έχεις πετύχει ένα πολύ καλό συνδυασμό!!!

Facebook Page: https://www.facebook.com/KokkionIceCream/

Πρωτογένους 2
Μοναστηράκι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981563511

Προηγούμενο άρθροSNFCC FENCE: Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μέσα από τον φακό σας!
Επόμενο άρθροΑνακοινώθηκαν οι επιχορηγήσεις των θεατρικών σχημάτων για την περίοδο 2018-19 από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού