Κριτική για την παράσταση "Roadtrip 3"

Από τον Κωνσταντίνο Πλατή.

Ως γνωστόν θέατρο μπορείς να κάνεις παντού. Προσωπικά έχω δει θεατρική παράσταση μέσα σε λίμνη, στο δρόμο, σε μπαρ, ακόμα και σε βαγόνι τρένου.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, για να δω και μέσα σε αυτοκίνητο. Εντάξει, όχι musical, αλλά 4 διαδραστικούς μονολόγους με πολύ χιούμορ από 5 ταλαντούχους ηθοποιούς, που οδηγούν γύρω από την Ακρόπολη, το Κουκάκι και τα Πετράλωνα, ενώ παράλληλα ερμηνεύουν το ρόλο τους και οι θεατές γίνονται συνοδηγοί στην πιο τρελή διαδρομή της ζωής τους.

Δεν πρέπει να αναφερθώ σε πολλές λεπτομέρειες, γιατί αξίζει να τις ανακαλύψετε μόνοι σας. Θα πω μόνο ότι αν και μπορείτε να πάτε με παρέα και να είστε μαζί στο αυτοκίνητο με άλλους 2 φίλους σας, αξίζει να επιλέξετε να μπείτε σε αμάξι, όπου δε γνωρίζετε κανέναν.

Η παράσταση είναι αρκετά διαδραστική, αλλά μη σας φοβίζει αυτό... Ο μόνος που εκτίθεται είναι ο οδηγός, ο οποίος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα πρέπει να σας διηγηθεί την ιστορία του, αλλά και την κοσμοθεωρία του .

Τα συμπεράσματα, που βγαίνουν στο τέλος είναι πολύ χρήσιμα για τον καθένα μας και οδηγούν, όπως πάντα, στην ανάγκη μας να αποφύγουμε τη μοναξιά και να έρθουμε σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους. Τι καλύτερο από ένα Roadtrip λοιπόν;

Οι πέντε ηθοποιοί είναι πολύ καλοί στον αυτοσχεδιασμό, αλλά και στην οδήγηση! Εσείς βάλτε τη ζώνη σας και τα υπόλοιπα είναι δική τους υπόθεση!!!

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ

Προηγούμενο άρθροΕκπαιδευτικά Προγράμματα για ενήλικες και παιδιά στο "Θέατρο της Ημέρας"
Επόμενο άρθροημερίδα για την ενδοσχολική βία διοργανώνει το θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ