Check in!

Αρχείο Παίχτηκε από 29/09/2017 έως 01/04/2018
στο Τόπος Αλλού
Κείμενο: Αντώνης Τσιπιανίτης
Σκηνοθέτης: Δέσποινα Πολίτου
Ερμηνεύουν: με σειρά εμφανισης: Γωγώ Βογάσαρη(Κλυταιμνήστρα), Κέλλυ Ανυφαντή(Μήδεια), Ίριδα Δασκαλοπούλου(Ωραία Ελένη), Σαββίνα Πετρίδου(Αντιγόνη) και Άγγελος Θεοφίλου(στον ρόλο του Κριτή)

Περιγραφή

Μετά από μια σεζόν επιτυχίας! Περιπλανήθηκαν αρκετά το καλοκαίρι αλλά.....επανήλθαν!!! Κλυταιμνήστρα, Μήδεια, Ωραία Ελένη, Αντιγόνη επέστρεψαν για Check In! (Επιτέλους...). Για δεύτερη συνεχή σεζόν στο Τόπος Αλλού!  Για μας που το αγαπήσαμε, για σας που το χάσατε, για όσους μια φορά δεν ήταν αρκετή, για όλους μας...ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ! Μια έξτρα σουρεάλ κωμωδία του Αντώνη Τσιπιανίτη […]

Περισσότερα

Μετά από μια σεζόν επιτυχίας!

Περιπλανήθηκαν αρκετά το καλοκαίρι αλλά.....επανήλθαν!!! Κλυταιμνήστρα, Μήδεια, Ωραία Ελένη, Αντιγόνη επέστρεψαν για Check In! (Επιτέλους...). Για δεύτερη συνεχή σεζόν στο Τόπος Αλλού!  Για μας που το αγαπήσαμε, για σας που το χάσατε, για όσους μια φορά δεν ήταν αρκετή, για όλους μας...ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ!

Μια έξτρα σουρεάλ κωμωδία του Αντώνη Τσιπιανίτη

 

Φωτογραφίες: Γεωργία Σιέττου & Στέλιος Δανιήλ

Κινησιολογία: Βαλεντίνα Τσισκάκη

Μουσική Επιμέλεια: Δέσποινα Πολίτου

Εικαστική επιμέλεια κοστουμιών: Milk Clothart

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρακολούθησα την παράσταση χθες 27/10 και την προτείνω ανεπιφύλακτα, ερμηνείες, κείμενο, σκηνοθεσία όλα άψογα, γέλασα με την ψυχή μου, πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.
    το μόνο αρνητικό που δεν έχει να κάνει όμως με την παράσταση είναι η έλλειψη ηχομόνωσης στο χώρο με αποτέλεσμα μερικές στιγμές να μου αποσπούν την προσοχή οι θόρυβοι από τον δρόμο.