Αγκαλιάσετε τη Γη! Σώστε τα Χριστούγεννα!

Αρχείο Παίχτηκε από 03/12/2022 έως 18/12/2022
στο Θέατρο της Ημέρας
Διάρκεια: 45’ λεπτά
Σύλληψη: Λυσάνδρα Αναστασοπούλου
Σκηνοθέτης: Λυσάνδρα Αναστασοπούλου
Σκηνογραφία: Ιωάννης Καρράς
Ερμηνεύουν: Λυσάνδρα Αναστασοπούλου, Μιχαέλα Αναστασοπούλου, Ματίνα Κοψολαίμη

Περιγραφή

Μία διαδραστική παράσταση με πολύ τραγούδι, χορό και με βασικό συστατικό, την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, έρχεται από αυτό το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Θέατρο της Ημέρας και μόνο για έξι παραστάσεις.

Περισσότερα

Στόχος της παράστασης είναι η ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων για την προστασία του περιβάλλοντος.  Να συμμετέχουν ενεργά ως υπεύθυνοι πολίτες στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, αναπτύσσοντας πνεύμα συνεργασίας και υπευθυνότητας.

Περίληψη έργου:

Η κακιά Ρύπη, με βοηθούς όλη την ανθρωπότητα θέλει να αυξήσει κι   άλλο την θερμοκρασία της γης και να τριπλασιάσει τα καυσαέρια. Στόχος της είναι να καταστρέψει τα Χριστούγεννα για πάντα, λιώνοντας τους πάγους. Πώς αλλιώς θα μπορέσουν να φτιάξουν τα ξωτικά δώρα για όλα τα παιδιά εάν λιώσουν οι πάγοι και ολόκληρη η Χώρα τους βυθιστεί στον κρύο ωκεανό;

Ακόμα και αν ο Άγιος Βασίλης τα καταφέρει να πετάξει με το έλκηθρο, τους τάρανδούς του και τον αγαπημένο του Ρούντολφ, η Ρύπη έχει γεμίσει την ατμόσφαιρα από καυσαέρια που δεν θα αφήσουν το έλκηθρο να προσγειωθεί! Τα Χριστούγεννα αλλά και η γη ολόκληρη κινδυνεύουν να χαθούν για πάντα!

Θα καταφέρουν τα ξωτικά να συνεργαστούν με τα παιδιά και  να σώσουν τα Χριστούγεννα για φέτος τουλάχιστον; Μόνο τα παιδιά μπορούν να οδηγήσουν την ιστορία μας σε ένα αίσιο τέλος.

Στο τέλος της παράστασης όταν τα παιδιά καταφέρουν να περάσουν όλες τις δοκιμασίες, θα τους μοιραστούν σπόροι-βολβοί για να τους φυτέψουν στην δική τους γλάστρα επιστρέφοντας σπίτι.

 

Φωτογραφίες