7 σημάδια

Αρχείο Παίχτηκε από 09/09/2017 έως 14/10/2017
στο Τσάι στη Σαχάρα
Διάρκεια: 90’
Συγγραφέας: Θάνος Τσάμπρας
Σκηνοθέτης: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Μουσική: Σπύρος Μπονβιάτζιο
Ερμηνεύουν: Γεωργία Σιακαβάρα, Σπύρος Μπονβιάτζιο, Αννίτα Μαυρομιχάλη, Στάθης Σκλάβουνάκος, Γιούλη Κεφαλά, Γιώργης Κοντοπόδης

Περιγραφή

Μια σπονδυλωτή παράσταση για τον έρωτα, για την εποχή μας και για το πώς μπορούμε μέσα απ’ την καρδιά και το συναίσθημα να ξεφύγουμε από όσα μας κατακλύζουν. Από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και για 10 μόνο παραστάσεις

Περισσότερα

Στον καιρό της κρίσης… ο έρωτας αντιστέκεται

Διαδοχικές ιστοριές ανθρώπων, που ζούν, ερωτεύονται, γελάνε, λυπούνται, με κοινό άξονα τον έρωτα… και κοινό σημείο συνάντησης ένα πάρκο,  κάτω απ το “άγρυπνο βλέμμα” ενός αγάλματος του Θεού Απόλλωνα.

Και ανάμεσα τους, δυο διαχρονικές προσωπικότητες του παρελθόντος,     σαν νοσταλγικές φιγούρες από άλλη εποχή, να τους παρατηρούν και να  τους περιβάλλουν με αγάπη και κατανόηση… και να μας υπενθυμίζουν    πως ο άνθρωπος υπάρχει και θα υπάρχει, όσο αγαπάει και ερωτεύεται…!

 

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια παράσταση με συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων καθώς οι αυτοτελείς ιστορίες διαδέχονταν η μία την άλλη. Πολύ τροφή για σκέψη για το κατά πόσο αφηνόμαστε να παρασυρθούμε από την ''κρίση''και πόσο χώρο της αφήνουμε στη ζωή μας. Υπέροχο το ζευγάρι των άστεγων ηλικιωμένων που ενώ δεν είχαν τίποτα τελικά ήταν οι πλουσιότεροι όλων.
    Ευχαριστώ πολύ τη ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ για την ευκαιρία να δω αυτή την παράσταση.

  2. Μια πολύ αξιόλογη παράσταση με όμορφα νοήματα για τον έρωτα {κατ'εμέ αποτέλεσε μικρογραφία αυτού} κατά την σύγχρονη πραγματικότητα. Συνάμα εστίαζε και στα κοινωνικά προβλήματα της εποχής. Αρκετές στιγμές έντασης και πάνω από όλα γέλιου ως το "κερασάκι" στην τούρτα που έδενε ομοιόμορφα με τα υπόλοιπα σκηνικά και σεναριακά μέρη. Τρομερή ερμηνεία από το ζευγάρι των ηλικιωμένων στο οποίο έξυπνα ο σκηνοθέτης απέδωσε το ρόλο του. Ευχαριστώ τη Θεατρομάνια για αυτή την ιδιαίτερη και διαφορετική εμπειρία που μου χάρισε.

  3. ενα υπεροχο θεατρικο εργο με αυτοτελες πραξεις μεσα. εντονα ερωτικα δρομενα - βιεες συναισθηματικες καταστασεις - γελιο και το εν κατακληδι το ζευγαρι της "3ης" ηλικιας που περναει και ωραια μυνηματα για τον αγωνα της ζωης

  4. Εξαιρετικό έργο , με όμορφη πλοκή , αληθινές ιστορίες θα έλεγα , εξαιρετικό παίξιμο - ερμηνεία των πρωταγωνιστών , με την δική μου ματιά όλοι ήταν πρωταγωνιστές , έχει το χιούμορ του αλλά κρατάει την πραγματική πλευρά των καταστάσεων που παίζονται επί σκηνής και στο χώρο γενικά , το έργο εξελίσσεται σε όλο τον χώρο κάτι που βοηθάει πολύ στο να μπεις στο νόημα ή να νιώσεις πως είσαι κομμάτι αυτού , συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στο ( Τσάι στη Σαχάρα ) για τον όμορφο και οικείο χώρο του , όλα καλά , Μπράβο !!! Ευχαριστώ πολύ την Θεατρομάνια για την ευκαιρία !!!!!