Αλαντίν

Αρχείο Παίχτηκε από 03/04/2022 έως 15/05/2022
στο Χυτήριο
Διάρκεια: 70’ (χωρίς διάλειμμα)
Κείμενο: Νίκος Λημνιός
Σκηνοθέτης: Θοδωρής Κατσαρός
Σκηνογραφία: W.T.F-ACT- L&S
Κοστούμια: W.T.F-ACT- L&S
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Μουσική: Κωνσταντίνος Τζηλίνης (επιμέλεια)
Χορογραφία: Μίκα Στεφανάκη
Ερμηνεύουν: Νίκος Καϊνός, Στέλα Καπετάνιου, Μελίνα Σπετσιέρη, Εύα Τσαμασιώτη, Θοδωρής Κατσαρός

Περιγραφή

Το πιο διάσημο παραμύθι της Ανατολής, βγαλμένο μέσα από τις ‘’Χίλιες και μία νύχτες’’. Ο Αλαντίν, το αγόρι με τη χρυσή καρδιά, θα μας ταξιδέψει πάνω από την πόλη Άκραμπα, συντροφιά με το πραγματικά μαγικό τζίνι του λυχναριού, όπου μέσα από τις απίστευτες περιπέτειες του, με μαγικές σπηλιές και μυστηριώδεις μάγους, ανακαλύπτει τελικά, τις πραγματικές αξίες της ζωής.

Περισσότερα

Από τις εταιρίες παραγωγής “L&S” και “W.T.F-ACT” 

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα με πολύ χορό και τραγούδι, υπέροχα αυθεντικά κοστούμια, μαγικά κόλπα, όπου η συμμετοχή των μικρών θεατών είναι καθοριστική.

Μία απόλυτα διαδραστική παράσταση, όπου μικροί και μεγάλοι θα ταξιδέψουν στη μαγική ιστορία του Αλαντίν και θα γνωρίσουν νέους κόσμους κάθε Κυριακή στις 13:00 στο Θέατρο Χυτήριο στο Γκάζι.

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Η παιδική παράσταση «Αλαντίν» είναι μία συμπαραγωγή των εταιρειών L&S” καιW.T.F – ACT”.

Οι παραστάσεις απευθύνονται σε ηλικίες 2-10 ετών.

* Το θέατρο λειτουργεί ως Covid Free χώρος:

Η είσοδος για τους ενήλικες επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, συνοδευόμενο από δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.

Για τα παιδιά από 4-17 ετών απαιτείται αρνητικό self test 24 ωρών.

Φωτογραφίες