Απίθανα Χριστούγεννα και δέκα κιλοβάτ Γαλλίας

Αρχείο Παίχτηκε από 16/11/2022 έως 05/01/2023
στο Olvio
Διάρκεια: 85' χωρίς διάλειμμα.
Κείμενο: Θανάσης Χλιάρας
Σκηνοθέτης: Θανάσης Χλιάρας
Κοστούμια: Clepsydra Team
Φωτισμοί: Χρήστος Αντωνακόπουλος
Μουσική: Clepsydra Team
Ερμηνεύουν: Μαρία Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Μαρίνος, Στέλλα Κωνσταντάτου, Γιάννης Ντάσιος, Γεωργία Κακαρίνου, Δήμητρα Δερζέκου, Θανάσης Χλιάρας

Περιγραφή

Το Man`s Theater παρουσιάζει στο Θέατρο Olvio από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη την γιορτινή ξεκαρδιστική κωμωδία «ΑΠΙΘΑΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΚΙΛΟΒΑΤ ΓΑΛΛΙΑΣ!»

Περισσότερα

Παρίσι, παραμονή Χριστουγέννων. Μία ανερχόμενη θεατρική συγγραφέας δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον παραγωγό της , που της δίνει μόνο δύο ημέρες προθεσμίας για να του στείλει το θεατρικό έργο που έχει υποσχεθεί. Η συγγραφέας δεν έχει καν αρχίσει την πρώτη σελίδα! Πρέπει να βρει άμεσα μία ιστορία ώστε να μην χάσει τη συμφωνία και να πληρωθεί για να μπορέσει να πληρώσει με τη σειρά της τον πολύ υψηλό λογαριασμό ρεύματος!

Τότε έρχεται στη μνήμη της η γνωριμία της με μία θεότρελη οικογένεια Ελλήνων που είχε γνωρίσει πριν λίγα χρόνια και αποφασίζει να διακωμωδήσει τις σχέσεις τους.

Φέρνει λοιπόν στον χώρο της, ένα διαμέρισμα airbnb, τα τέσσερα ζευγάρια της οικογένειας αυτής και αρχίζει να ξετυλίγει τις σχέσεις τους με τρόπο ξεκαρδιστικό: ένα ζευγάρι που δεν θα παντρευτεί ποτέ, ένα άλλο που θα παντρευτεί σύντομα, ένα που παντρεύτηκε από οικονομικό συμφέρον κι ένα ακόμη σε διάσταση, σκιαγραφούν την ελληνική οικογένεια του σήμερα, ειδικά όταν εμπλέκονται, θείοι, μωρά, εγκυμοσύνες, γραφεία συνοικεσίων, φίλαθλοι, δικηγόροι και ηθοποιοί! Η συνέχεια επί σκηνής…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ John D:Carnessiotis

ΦΩΤΑ – ΗΧΟΣ: Χρήστος Αντωνακόπουλος

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Δέσποινα Παπαϊωάννου

ΑΦΙΣΑ: Χρήστος Βόντας

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Αντώνιος Κοκολάκης

Παραγωγή Man`s Theater 2022

Φωτογραφίες

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η παράσταση ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα με ένα καστ που προσπάθησε πολύ να υποστηρίξει το έργο. Παρόλο που το κείμενο ήταν λίγο αδύναμο εκτιμήσαμε το γεγονός ότι σε κάποια σημεία του έργου γελάσαμε και είχαμε ένα όμορφο απόγευμα. Ευχαριστούμε θεατρομάνια για την πρόσκληση.

  2. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση της πρεμιέρας.
    Υποσχόμενο δυναμικό που όμως εγκλωβίστηκε σε συνεχόμενες ποιητικές ατάκες μανιέρα και γενικά σε αδύναμο κείμενο και μη ευρηματική σκηνοθεσία με αποτέλεσμα μια ευχάριστη αλλά ερασιτεχνικού επιπέδου παράσταση.