…άρεσε και του δάσκαλου!

Αρχείο Παίχτηκε από 03/01/2022 έως 21/02/2022
στο Από Κοινού
Κείμενο: ομάδα ‘rideau’
Σκηνοθέτης: Αγγελική Ξένου
Φωτισμοί: Γιώργος Ζιώγαλας
Ερμηνεύουν: (αλφαβητικά): Ευγενία Βησσαρίου, Θωμάς Κοτζαμάνης, Νίκος Παπαγιάννης

Περιγραφή

Τρεις έφηβοι- δύο αγόρια κι ένα κορίτσι-, μία σοφίτα κάπου στον Πειραιά, μία καραντίνα που είναι στην αρχή της, ένας υπολογιστής που κολλάει συνεχώς… και η τηλεκπαίδευση ξεκινά… όμως η Ευγενία, ο Θωμάς και ο Νίκος, είναι αδύνατον να συνδεθούν στην ειδική πλατφόρμα κι έτσι αποφασίζουν να κάνουν μόνοι τους μάθημα… ο ένας στον άλλο… και σε εμάς!

Περισσότερα

Το Από Κοινού Θέατρο παρουσιάζει την πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα rideau!

Πίσω στα θρανία λοιπόν…

Γίνετε μέλη αυτής της επαναστατημένης τάξης, ημιμαθών, αμαθών και αμαθέστατων μαθητών και αφήστε την απλοϊκή λογική τους να σας οδηγήσει στον δρόμο μιας «διαφορετικής γνώσης».

Ξεχάστε όσα ξέρατε. Οι έφηβοι μαθητές μας σας προσφέρουν με αφοπλιστική αφέλεια τις σκέψεις της ευφάνταστης συμπερασματολογίας τους. Εξοπλιστείτε με έξτρα χιούμορ, γιατί όποιος φέρει στην «τάξη» προκαταλήψεις και τετριμμένες απόψεις, θα αποβάλλεται!!!

Η θεατρική ομάδα rideau δημιουργήθηκε τον Οκτώβρη του 2020, λίγο πριν το πρώτο lockdown στην Ελλάδα. Εν μέσω αυτής της περιπετειώδους πανδημίας, με τα ‘ανοιγοκλεισίματα’ που επεφύλασσε, η ομάδα rideau παρέμεινε δυνατή και δημιουργική ώσπου ήρθε επιτέλους η στιγμή να μας παρουσιάσει την πρώτη της θεατρική παράσταση.

Εικαστική Επιμέλεια: Ευγενία Βησσαρίου
Μουσικοί Αυτοσχεδιασμοί: ομάδα rideau
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Άννα-Ρίτα Μπίτζο, Κωνσταντίνος Καραγάνης
Κινησιολογία: Mia Molika
Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Καλπακίδου

Φωτογραφίες

Βίντεο

4 ΣΧΟΛΙΑ